E3 2018: Το νέο class του Valkyria Chronicles 4 προέκυψε από Bug

Έχουν και καλά αποτελέσματα τελικά.

Μιλώντας στο IGN στην E3, ο παραγωγό του Valkyria Chronicles, Kei Mikami, αποκάλυψε ότι το νέο class της τέταρτης προσθήκης, Grenadier, εμπνεύστηκε από ένα bug που βρήκαν κατά την ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού.

Προφανώς προς το τέλος της ανάπτυξης, θα εμφανιστεί ένα σφάλμα που προκάλεσε τα tank της ομάδας σας να πυροβολούν χειροβομβίδες αντί

για κοχύλια. Ενώ ήταν σε θέση να διορθώσουν το σφάλμα, η ομάδα φάνηκε να απολαμβάνει αυτό το "πρόβλημα".

Ήθελαν ακόμη και να το προσθέσουν ως νέο class στο πρώτο Valkyria Chronicles, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για να γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή. Προσπάθησαν να το επαναφέρουν για το sequel, αλλά δεν μπορούσαν να το κάνουν να δουλέψει ούτε εκεί.

Τώρα που το Valkyria Chronicles 4 επιστρέφει στους μεγάλους χάρτες του πρωτότυπου, το grenadier class ταιριάζει πολύ καλύτερα. Ο Mikami δήλωσε επίσης ότι ήθελε να προσθέσει ένα πιο κινηματογραφικό είδος επίθεσης σε αυτό το παιχνίδι, συγκρίνοντας τις βόμβες με τις ταινίες WW2 όπου οι στρατιώτες τρέχουν με εκρήξεις γύρω τους.

H grenadier είναι μια επικίνδυνη μονάδα, γιατί μπορεί να ρίξει πολλές χειροβομβίδες, αλλά είναι εξαιρετικά αργή. Πρέπει επίσης να εγκατασταθεί πριν επιτεθεί, γεγονός σας αφήνει ευάλωτους στις επιθέσεις του εχθρού.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Ομοιότητες ανάμεσα στα Sekiro: Shadow's Die Twice και Dark Souls 1E3 2018: Ο Tetsuya Nomura μιλά για την κυκλοφορία του Kingdom Hearts 3E3 2018: To Soulcalibur VI έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα