H Doctor και το Tardis της θα τηλεμεταφερθούν στο ComicCon

Έτοιμοι να γνωρίσετε την πρώτη γυναίκα Doctor;

Αγαπητοί fans ετοιμαστείτε, γιατί η Doctor και το Tardis της θα ταξιδέψουν στον χωροχρόνο για να σας συναντήσουν στο φετινό ComicCon, το οποίο, όπως πάντα, πραγματοποιείται στο San Diego.

Ο λόγος φυσικά για τη σειρά "Doctor Who", η οποία θα δώσει το παρόν φέτος στη μεγάλη γιορτή για τον φανταστικό κόσμο με το δικό της πάνελ. Εκτός, από την πλέον πρωταγωνίστρια της σειράς, Jodie Whittaker, οι συμπρωταγωνιστές της, Tosin Cole και Mandip Gill θα παρευρεθούν και αυτοί. Ο εκτελεστικός παραγωγός Matt Strevens και ο showrunner

Chris Chibnall θα είναι εκεί και ο Chris Hardwick της εκπομπής "Talking Dead" θα είναι ο δημιουργός που πάνελ, το οποίο θα είναι ένα sneak peek της 11ης σεζόν από μόνο του.

Η Doctor και οι σύντροφοί της - Η Μandip Gill, o Bradley Walsh, η Jodie Whittaker και ο Tosin Cole

Η Whittaker, ως η πρώτη γυναίκα Doctor της ιστορίας, κατάφερε να πείσει την παραγωγή να παίρνει ισάξια αμοιβή με αυτήν του προκατόχου της, Peter Capaldi. Το "Doctor Who" θα μας έρθει το φθινόπωρο του 2018, κάνοντας πρεμιέρα με ένα επεισόδιο μίας ώρας. Η σειρά θα αποτελείται συνολικά από 10 επεισόδια, λιγότερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει, τα οποία θα έχουν διάρκεια 50 λεπτών.

Ρίξτε μια ματιά στη στολή της, αλλά και στη νέα της αφίσα. Ο ηθοποιός Alan Cumming αποκάλυψε πρόσφατα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να εμφανιστεί στην σειρά.

Τέλος, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για την νέα τηλεοπτική σεζόν και να μας πείτε στα σχόλια, εσείς για ποιες σειρές θα μείνετε σπίτι.

Πηγή άρθρου: comicbook.com

Read more on [SITE_NAME]Τα "Game of Thrones" και "Westworld" θα απουσιάζουν από το φετινό ComicCon"Deadly Class", "Nightflyers" και "Krypton" προς ολοταχώς για ComicConΟ Ethan Hawke φέρνει το "The Good Lord Bird" στη μικρή οθόνη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα