Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας

Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας, που πέρασε σύμφωνα με το BBC sport!

Περθ, Αυστραλία, 5 Ιανουαρίου: Ο Ρότζερ Φέντερερ και η Μπελίντα Μπένσιτς από την Ελβετία ποζάρουν με το Hopman Cup, το οποίο κατέκτησαν, κερδίζοντας στον τελικό τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντζελίκ Κέρμπερ από τη Γερμανία. (Paul Kane/Getty Images)

Βαλ Μουστέρ, Ελβετία, 1η Ιανουαρίου: Η Στίνα Νίλσον από τη Σουηδία πανηγυρίζει μαζί με τις Αμερικανίδες Σόφι Κάλντγουελ και Τζέσικα Ντίγκινς μετά την ολοκλήρωση
του γυναικείου freestyle sprint στο Tour de Ski. (Trond Tandberg/Getty Images)

Καλιφόρνια, Η.Π.Α, 31 Δεκεμβρίου 2018: Ο Κίφερ Σίργουντ των Αναχάιμ Ντακς ισορροπεί με μαεστρία το πακ στο μπαστούνι του λίγο πριν τον αγώνα κόντρα στους Αριζόνα Κογιότς του Pacific Division της Δυτικής περιφέρειας του National Hockey League. (Debora Robinson/NHLI via Getty Images)

Μπέρμιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο, 5 Ιανουαρίου: Η Μπρι Γκρίρσον των London Pulse και η Τζόντι Γκίμπσον των Severn Stars διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του Netball Superleague Super 10 στην Αρένα του Μπέρμιγχαμ. (Charlie Crowhurst/Getty Images for England Netball)

Μαρανέλο, Ιταλία, 3 Ιανουαρίου: Μια πανοραμική άποψη από την έκθεση "Michael 50", που άνοιξε τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50α γενέθλια του επτά φορές πρωτάθλητη της Fοrmula 1 στο μουσείο της Ferrari στο Μαρανέλο. (Ferrari Press Office/EPA)

Τόκιο, Ιαπωνία, 4 Ιανουαρίου: Ο Ιάπωνας παλαιστής Κότα Ιμπούσι κερδίζει τον Βρετανό Γουίλ Όσπρι στο Wrestle Kingdom 13 στο Tokyo Dome της Ιαπωνίας. (New Japan Pro-Wrestling/Getty Images)

Σίδνεϊ, Αυστραλία, 6 Ιανουαρίου: Ο Ινδός οπαδός του κρίκετ, Κουμάρ Σοντχάρι φυσά μέσα σε ένα κοχύλι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αυστραλίας με την Ινδία στο Sydney Cricket Ground. (Jenny Evans/Getty Images)

Σενζέν, Κίνα, 2 Ιανουαρίου: Η Κινέζα τενίστρια Γουάνγκ Ζινίου δέχεται τις υπηρεσίες της φυσιοθεραπεύτριας της WTA λίγο πριν αναγκαστεί να αποσυρθεί από την αναμέτρηση του δεύτερου γύρου με την Μαρία Σαράποβα στο Σενζέν Όπεν. (Zhe Ji/Getty Images)

Γερμανία, 6 Ιανουαρίου: Διαγωνιζόμενοι, που συμμετέχουν στην 50η ελκηθοδρομία στη Βαυαρία. Οι ομάδες αγωνίζονται σε μία πίστα 1000 μέτρων, φτάνοντας ταχύτητες εως και 100 χιλιομέτρων την ώρα. (Philipp Guelland/Getty Images)

Μαδρίτη, Ισπανία, 31 Δεκεμβρίου 2018: Ο νεαρός Γιάκομπ Κιπλίμο από την Ουγκάντα πανηγυρίζει, έχοντας πετύχει τον ταχύτερο χρόνο σε αγώνα 10 χλμ με επίδοση 26 λεπτά και 41 δεύτερα στο Σαν Σιλβέστρε Βαγιεκάνα. (Philipp Guelland/Getty Images)
Keywords
Τυχαία Θέματα