Προγνωστικά Champions League: Στο 2.20 να μην γλιτώσει ξανά η Ιντερ

Μεγάλη εβδομάδα με μεγάλα παιχνίδια, καθώς η δράση στο Champions League επιστρέφει με τη μάχη των προημιτελικών.

Τα ποδοσφαιρικά σπουδαία της βραδιάς στο Μάντσεστερ. Δύο από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού, Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου, σε μια μάχη που αναμένεται σπουδαία και άκρως ενδιαφέρουσα. Κόντρα, επίσης, δύο προπονητών που έχουν αμφότεροι τον τίτλο του Champions League

στο παλμαρέ τους.

Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, για αυτό θα στραφούμε στην Πορτογαλία, εκεί όπου η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Ιντερ.

Δεύτερο τεστ απέναντι σε Πορτογάλους για την Ιντερ, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Πόρτο. Η συνολική εικόνα της σε δύο παιχνίδια ήταν κατώτερη από την αντίπαλό της και αυτό μαρτυρούν και οι περισσότερες από τις στατιστικές κατηγορίες. Γενικότερα στη φετινή της πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει κερδίσει μόλις ένα εκτός έδρας ματς.

Η Ίντερ βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, καθώς αγνοεί τη νίκη στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-3-3). Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της 15ης στη Serie A Σαλερνιτάνα. Το πρόβλημα δείχνει να γίνεται και ψυχολογικό, πέρα από αγωνιστικό.

Ακόμα και στην καλή της μέρα αδυνατεί να κερδίσει. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι βρίσκεται υπό έντονη αμφισβήτηση και φυσικά η πίεση δεν βοηθά ιδιαίτερα σε τέτοιες καταστάσεις. Η Μπενφίκα αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Πόρτο την περασμένη Παρασκευή, που είχε και το μυαλό της στο αποψινό ματς, βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς και εντός έδρας μετρά σερί 18-2-1. Ταυτόχρονα αποτελεί τη 2η καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης, με 23 γκολ ενεργητικό, ενώ οι «Νερατζούρι» μακριά από το σπίτι τους προβληματίζουν με τις επιδόσεις τους εδώ και 2 μήνες περίπου (0-4-2 το σερί και στα μισά ματς δεν κατάφεραν να σκοράρουν).

Η Ιντερ… γλίτωσε στην πρώτη επίσκεψη στην Πορτογαλία, στο 2.20 ο άσος για να μην τα καταφέρει και απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπενφίκα - Ιντερ: (απόδοση 2.20), 22:00

Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα