Αυτή η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο! (video)

Την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Γιουβέντους και συνεχίζει με φρενήρη ρυθμό τον δρόμο της προς την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Η Ουντινέζε αποδείχτηκε μικρό εμπόδιο για την ομάδα του Αλέγκρι, που είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι στο «Φρίουλι» από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 2-0, σκορ που παρέμεινε ως το τέλος, κυρίως όμως εξαιτίας του Σκουφέτ. Ο 22χρονος τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε τρεις εντυπωσιακές επεμβάσεις, σε κοντινό σουτ του Μάντζουκιτς στο 36΄, σε σουτ του Μπερναντέσκι στο 70΄και σε κοντινό σουτ του Ρονάλντο στο 74΄. Παρά
τα 2 γκολ που δέχτηκε ήταν αναμφίβολα ο MVP του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 33΄ο Μπετανκούρ, σε μία επίθεση που ξεκίνησε από κόρνερ της Ουντινέζε και τον Ζοάο Κανσέλο να βρίσκει με σέντρα ακριβείας τον Ουρουγουανό που με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Λίγο αργότερα, στο 37΄o Μάντζουκιτς, είδε την κίνηση του Ρονάλντο μέσα στην περιοχή και ο Πορτογάλος σταρ με δυνατό αριστερό σουτ, έδωσε «αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.4ο γκολ (έχει και 3 ασίστ) στα 4 τελευταία ματς για τον Ρονάλντο.

Στο 2ο ημίχρονο η Γιουβέντους έκανε κυρίως συντήρηση, απέναντι στιους γηπεδούχους που απείλησαν μόνο στο 73΄με το σουτ του Πουσέτο που βρήκε σε ετοιμότητα τον Σέζνι. Η Γιουβέντους είχε και δοκάρι στο 85ο λεπτό με τον Μπετανκούρ και συνολικά 13 τελικές, έναντι μόλις 5 του αντιπάλου. Μάλιστα με αυτή της τη νίκη παραμένει αήττητη εκτός έδρας μέσα στο 2018, με 15 νίκες και 3 ισοπαλίες!
Keywords
Τυχαία Θέματα