Λουτσέσκου: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, χρειαζόμαστε τη διακοπή»

Ως ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ εκείνο με τον Απόλλωνα Σμύρνης για να φτάσει στη νίκη όπως δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports μίλησε για τη νίκη επί της Μπάτε, για τον Λέο Ζάμπα και τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται την προσεχή διακοπή γιατί προέρχεται από βαρύ πρόγραμμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη
επί της Μπάτε και τι θέλει να κρατήσει: «Κρατώ τη νίκη. Όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό και εκείνο με την ΑΕΚ κρατώ τη νίκη. Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Η ομάδα μας κατάφερε να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες και να πάρει τη νίκη».

Για τον Ζαμπά και αν υπάρχει ιδιαίτερη διαχείριση: «Αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην ομάδα εγώ είμαι εκεί. Δεν σχεδιάζουμε κάποιες συμπεριφορές στην ομάδα. Αν δω ότι κάτι αλλάζει στη συμπεριφορά του Ζαμπά θα παρέμβω, όπως θα γίνει και με κάθε ποδοσφαιριστή. Γενικότερα όσον αφορά τους νέους παίκτες το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ισορροπία. Είμαστε εδώ για να εκπαιδεύουμε αυτούς τους παίκτες».

Για το πώς περιμένει το ματς με τον Απόλλωνα: «Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρώτα απ’ όλα διότι ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που μάχεται και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεύτερον διαθέτει έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει να προετοιμάζει καλά αυτές τις καταστάσεις και θα δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για το πόσο έχει βοηθήσει στην ψυχολογία το 5/5 και η νίκη στη Λευκορωσία: «Γενικότερα είναι μία περίοδος που αποδίδουμε καλά και είναι ένα γεγονός που μας δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση για να ετοιμάζουμε τα παιχνίδια και να τα διαχειριζόμαστε καλά. Επίσης μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα».

Για το αν ήθελε την προσεχή διακοπή του πρωταθλήματος: «Τη χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή γιατί είχαμε πολύ βαρύ πρόγραμμα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να φρεσκάρουμε την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα