E3 2018: Γιατί δεν είδαμε τα Metroid Prime 4 και Pokemon RPG στο φετινό Nintendo Direct

Ακόμα να στεγνώσουν τα δάκρυα μας.

Η Nintendo μας εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να μην στελεχώσει τη φετινή της παρουσίαση με τα Metroid Prime 4 και τα επόμενα Pokemon RPG.

Μιλώντας στο IGN, ο Bill Trinen της Nintendo

εξηγεί, πως η εταιρεία ήθελε να παρουσιάσει τα επερχόμενα παιχνίδια της και όχι αυτά που θα δούμε στο μακρινό μέλλον, όπως δηλαδή τα Metroid Prime 4 και τα νέα Pokemon RPG.

"Υπήρχαν και άλλα πράγματα που μπορούσαμε να είχαμε προσθέσει στο Nintendo Direct της E3, όμως όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό μέλλον και θέλαμε φέτος να επικεντρωθούμε σε ό,τι έχουμε σχεδιάσει μέχρι τις αρχές του 2019", δηλώνει ο Trinen στο IGN.

"Θέλουμε να παρουσιάσουμε πράγματα που πιστεύουμε πως είναι έτοιμα να παρουσιαστούν. Προφανώς και δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτά που είπαμε πέρσι. Ο κόσμος θα τα δει, όταν νιώθουμε έτοιμοι και αυτήν τη στιγμή η συγκέντρωση μας βρίσκεται πάνω στα Smash και Pokemon [Let’s Go Eevee και Let’s Go Pikachu]”.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN για περισσότερα νέα σχετικά με το Super Mario Party και την E3 2018.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Χειριστήρια και Amiibo από 'τα παλιά' για το Super Smash Bros. UltimateE3 2018: Απών ο 'Yoshi' με πιθανές νέες λεπτομέρειες εντός του 2018E3 2018: Ανακοινώθηκε το Overcooked 2 μαζί με ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα