Τερματοφύλακας, μέσος και επιθετικός από Ισπανία

Στην Ισπανική αγορά ψάχνει ο Ερέρα για την κάλυψη τριών συγκεκριμένων θέσεων. Αυτές του τερματοφύλακα, ενός μέσου και ενός επιθετικού.

Ο 64χρονος τεχνικός δεν είναι αρνητικά προδιατεθειμένος για το δίδυμο Καντιμοίρη – Αναγνωστόπουλο, αλλά ο μεν πρώτος αν και καλός είναι μεγάλος σε ηλικία (36) ο δε Αναγνωστόπουλος (επίσης καλός και πολλά υποσχόμενος) είναι νεαρός και κατά συνέπεια άπειρος στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Στο χώρο του κέντρου υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι, αλλά με τα συν και τα μείον ο καθένας τους. Δεν υπάρχει ο παίκτης εκείνος που θα στηρίξει το πλάνο του Ισπανού
τεχνικού που θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Για την κορυφή το όνομα του Διαμαντόπουλου δεν ηχεί αρνητικά στα αυτιά του Ερέρα.
Η εισήγηση του προς τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι θετική αλλά απ΄ ότι προκύπτει από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Διαμαντόπουλος δεν προορίζεται για βασικός.

Ο Ερέρα είναι γνώστης της Ισπανικής αγοράς, ξέρει που θα απευθυνθεί για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων και ήδη έχει βολιδοσκοπήσει τους στόχους του. Επειδή ο Καρυπίδης ξεκαθάρισε από την αρχή ό,τι θα λειτουργήσει με στόχο να τον βοηθήσει στο έργο του, αναμένεται να κλείσει και να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη.

Τις επόμενες μέρες πάντως και πολύ πιθανό την τρέχουσα εβδομάδα, θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα που θα αφήσουν το Χαριλάου καθώς η λίστα του Ερέρα για όσους δεν τον ενδιαφέρουν είναι καθαρή και… αδιαπραγμάτευτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα