ΑΕΛ: Ο πανηγυρισμός του Νούνιτς και η επιστροφή του

ΑΕΛ: Ο πανηγυρισμός του Νούνιτς και η επιστροφή του antoniamath11Σάβ, 03/20/2021 - 18:31

Το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης πέτυχε ο Μάρκο Νούνιτς και έτσι "κλείδωσε" το πρώτο τρίποντο για τους "βυσσινί" στα play - out.

Ο Σλοβένος φορ

αποφάσισε να πανηγυρίσει το γκολ δείχνοντας ότι επέστρεψε δυνατός. Να θυμίσουμε ότι ο Νούνιτς είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον Ιούνιο και κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη του 2020. Με βάση την εικόνα του φαίνεται πως έχει βρει την φόρμα του και αυτό θα βοηθήσει στη δύσκολη πορεία που έχει η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα για την παραμονή στην κατηγορία.  

Μάλιστα ο 28χρονος πέτυχε και άλλο ένα τέρμα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δεν συνοδεύτηκε και με τη νίκη κόντρα στους "ερυθρόλευκους" καθώς η ΑΕΛ έχασε με 3-1. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Ο Μάρκο Νούνιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ύστερα από ένα σοβαρό τραυματισμό και το πανηγύρισε στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Article publish on Σάβ, 03/20/2021 - 18:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα