Ολυμπιακός-Άρης: Είχε Φάνη και Τζμπάρι (vid)

Ολυμπιακός-Άρης: Είχε Φάνη και Τζμπάρι (vid)ageorgiΣάβ, 03/20/2021 - 18:00

Στις 27 Ιανουαρίου του 2002 ο Άρης επικράτησε για τελευταία φορά του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα σε ένα ματς το οποίο έφερε την υπογραφή του Φάνη Κατεργιαννάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας σε εμφάνιση καριέρας κράτησε το μηδέν στην εστία του σε δεκάδες

περιπτώσεις και ουσιαστικά χάρη σε αυτόν ο Άρης πήρε το μεγάλο διπλό.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να κλείσει τον πρώτο γύρο πρώτος και αήττητος, ενώ ο Άρης δεν είχε νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς. Για 79 λεπτά ο Ολυμπιακός "σφυροκοπούσε" την εστία του Άρη αλλά ο Κατεργιαννάκης έβγαλε τα πάντα.

Στο 79' ο Τζμπάρι από σέντρα του Τζίμπα έκανε το 0-1, πέτυχε το μοναδικό γκολ του με τη φανέλα του Άρη και χάρισε την πρώτη νίκη του Άρη στην έδρα του Ολυμπιακού και τελευταία μέχρι και σήμερα. Μεγάλος πρωταγωνιστής όμως ήταν ο Φάνης Κατεργιαννάκης ο οποίος αργότερα θα φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτή η εμφάνιση αποτέλεσε διαβατήριό του για αυτή τη μεταγραφή.

* Στο Καραϊσκάκη ο Άρης δεν έχει κερδίσει από τις 6 Νοεμβρίου του 1983 (0-1)

* Πριν τη νίκη του "Κατεργιαννάκη" η προηγούμενη χρονολογείται στις 8 Φεβρουαρίου 1987 στο ΟΑΚΑ (1-2).

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Άρης Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-Άρης: Είχε Φάνη και Τζμπάρι Submitted by ageorgi on Παρ, 03/19/2021 - 16:46 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_ARIS_ME_FANI_KAI_TZIMPARI… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Τα τελευταία 34 χρόνια ο Άρης μετρά μόλις μία νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας. Αυτή η νίκη είχε δύο πρωταγωνιστές. Θυμηθείτε την. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Τα τελευταία 34 χρόνια ο Άρης μετρά μόλις μία νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας. Αυτή η νίκη είχε δύο πρωταγωνιστές. Θυμηθείτε την.
Article publish on Σάβ, 03/20/2021 - 18:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα