ΑΕΚ: Θέλει να πλησιάσει πιο κοντά σε έναν στόχο της (vids)

Το πρωτάθλημα Ελλάδας παραμένει ανοικτό, με την ΑΕΚ να είναι μέσα στη διεκδίκησή του, όπως συμβαίνει και με το κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Το 3-0 του πρώτου ημιτελικού επί του Ολυμπιακού στην “Αγιά Σοφιά” δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην ΑΕΚ,

η οποία διαπίστωσε όμως στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος πως αν είναι αφελής μπορεί να το πληρώσει.

Θυμηθείτε το 3-0 του πρώτου ημιτελικού

Η προσοχή, η συγκέντρωση και η έξυπνη τακτική προσέγγιση είναι στοιχεία που πρέπει να έχει στο παιχνίδι της η Ένωση εάν θέλει να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ εξυπακούεται πως δεν θα πρέπει να επηρεαστεί καθόλου από τον επικοινωνιακό “πόλεμο” στον οποίο έχουν περιέλθει οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ τα τελευταία 24ωρα.

Αυτό, με βάση τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης του Αλμέιδα είναι δεδομένο πως θα έχει επιτευχθεί, μιας και ο Αργεντινός προπονητής έχει καταφέρει να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από κάθε τοξικότητα.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι, είναι καλύτερη ομάδα, καλύτερο σύνολο, μάχεται για κάθε μπάλα μέσα στο γήπεδο, αλλά από την άλλη θα έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να σώσει τη σεζόν κατακτώντας έναν τίτλο. Το άλλο… χαρτί θα το παίξει την Κυριακή 23 Απριλίου πάλι με την ΑΕΚ, πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Είναι δύο διαφορετικά ματς, η ΑΕΚ οφείλει να κάνει σωστά τη δουλειά της το βράδυ της Τετάρτης έτσι ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στον έναν από τους δύο στόχους της τη φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα