ΑΕΚ: Συνδέουν τον Οτσόα με την «Ένωση» (pic)

Σύμφωνα με τη μεξικάνικη ιστοσελίδα «el futbolero» το όνομα του Γκιγιέρμο Οτσόα συνδέεται με την ΑΕΚ. Ο 37χρονος συμπαίκτης του Ορμπελίν Πινέδα στην Εθνική Μεξικού εκμεταλλεύτηκε τις καλές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ και επέστρεψε στην Ευρώπη για τη Σαλερνιτάνα. Με την ιταλική ομάδα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκάιρι του 2023, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο.

Μάλιστα σε περίπτωση που ο έμπειρος κίπερ δε συνεχίσει στη Serie A

υπάρχουν πιθανότητες να μετακομίσει στη χώρα μας για την ΑΕΚ. Βέβαια εκτός από τους «κιτρινόμαυρους» ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλες δύο ιταλικές ομάδες. Ο λόγος για τις Μίλαν και Ίντερ. Αν τα δύο κλαμπ του Μιλάνου δεν προχωρήσουν σε κάποια πρόταση η ΑΕΚ είναι πιθανός προορισμός για τον Οτσόα.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται και αναφορά στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στο παρελθόν βρισκόταν στην άκρη του πάγκου για την Τσίβας. Παράλλγλα η «el futbolero» αναφέρει και τον Πινέδα, που αγωνίζεται με τα χρώματα των «κιτρινόμαυρων». Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια με τη Σαλερνιτάνα και μετρά δύο ματς με ανέπαφη εστία.

epa10388963 Salernitana’s goalkeeper Guillermo Ochoa gestures during the Italian Serie A soccer match between US Salernitana and AC Milan at the Arechi stadium in Salerno, Italy, 04 January 2023. EPA/MASSIMO PICA
Keywords
Τυχαία Θέματα