ΑΕΚ: Πρόταση σε Πλάνιτς αναφέρουν οι Σέρβοι!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Σερβία, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μακάμπι Χάιφα, ύψους 1.3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και φαίνεται πως στο πρόσωπο του Σέρβου έχει βρει τον έναν από τους δύο βασικούς στόπερ.

Η σερβική Telegraf, αναφέρει πως η ΑΕΚ,

μπήκε δυνατά για την απόκτηση του 30χρονου Πλάνιτς, κάνοντας μάλιστα σήμερα πρόταση στην Μακάμπι που αγγίζει τα 1.3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Σέρβοι, σημειώνουν πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τον παίκτη δικό τους πάση θυσία, ακόμη και αν η Μακάμπι αρνηθεί.

Αυτό μπορεί να γίνει αν η ΑΕΚ ανεβάσει την προσφορά της στα 1.8 εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας δηλαδή τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Πλάνιτς έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι για ένα ακόμη χρόνο. Οι Ισραηλινοί θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, καθώς έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ, εκεί που θ΄ αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Η Μακάμπι, έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, όμως ακόμη και έτσι τα χρήματα που του έχουν προτείνει σε σχέση με αυτά που προτείνει η ΑΕΚ είναι λιγότερα. Βέβαια πρώτα θα λάβει την πρόταση της Μακάμπι και έπειτα θα δώσει την οριστική του απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα