ΑΕΚ μεταγραφές: Προσέφερε 1.300.000 για τον Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα, σύμφωνα με τους Σέρβους

Η ΑΕΚ μοιάζει να επανέρχεται σε ένα φλερτ που κρατάει από το 2020, τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Σύμφωνα με τη σερβική Telegraf.rs, κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ανήκει στη Μακάμπι Χάιφα και μάλιστα βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ένωση κατέθεσε πρόταση ύψους 1.300.000 ευρώ για την αγορά του πανύψηλου Σέρβου (1,91μ.),

ο οποίος αρέσει αρκετά στον Ματίας Αλμέιδα και τον θέλει για το κενό που έχει δημιουργηθεί στο ρόστερ, όσον αφορά τη θέση του στόπερ.

Σύμφωνα με το σερβικό ρεπορτάζ, η ΑΕΚ προσφέρει στον παίκτη καλύτερο συμβόλαιο από εκείνο που προσέφεραν οι Ισραηλινοί. Η τρέχουσα συμφωνία με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League λήγει το καλοκαίρι του 2023, με τη Μακάμπι Χάιφα να προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, αλλά με απολαβές μειωμένες κατά 200.000.

Η ελληνική ομάδα φέρεται να έχει θέσει τόσο ψηλά στις προτεραιότητές της τον παίκτη που είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 1.800.000 για την αγορά του, καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Το δημοσίευμα αναφέρει καταλήγοντας πως η Ένωση περιμένει την απάντηση των Ισραηλινών για να δει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της για τον ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα