Τσέλσι: Ταξιδεύει στο Λονδίνο ο Κουλιμπαλί (vid)

Ιταλικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως Νάπολι και η Τσέλσι κατέληξαν σε συμφωνία για τον Καλιντού Κουλιμπαλί και ο αμυντικός θα περάσει αύριο (14/7) τις ιατρικές του εξετάσεις στο Λονδίνο. Ο 31χρονος βρίσκεται στα πρόθυρα να ολοκληρώσει μια μόνιμη μεταγραφή στο Στάμφορντ Μπριτζ και ο παίκτης πετάει ήδη για το Λονδίνο. Ο Κουλιμπαλί πραγματοποιεί ιδιωτική πτήση για το Λονδίνο ώστε να περάσει από τις ιατρικές του εξετάσεις

την Πέμπτη (14/7).

Ο αρχηγός της Σενεγάλης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους μπλε και θα κερδίζει 10 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο ατζέντης του Φάλι Ραμαντάνι έχει συναντηθεί με την Τσέλσι τουλάχιστον δύο φορές το καλοκαίρι και δεν άργησε να έρθει σε συμφωνία με τους Μπλε. Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, είπε στους παίκτες την Τρίτη ότι ο Κουλιμπαλί θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ωστόσο, αρνήθηκε δημόσια να κατηγορήσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ, σύμφωνα με το επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι έξαλλος τόσο με τον Κουλιμπαλί όσο και με τον ατζέντη του Ραμαντάνι.

Την περασμένη σεζόν ο διεθνής Σενεγαλέζος φόρεσε τη φανέλα της Νάπολι, σε 34 αγώνες της Serie A και το Europa League, σημειώνοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ. Συνολικά με τους «Παρτενοπέι», κατέγραψε 317 συμμετοχές και πέτυχε 14 γκολ, ενώ μοίρασε 8 ασίστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gianlucadimarzio.com

Keywords
Τυχαία Θέματα