ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Χιμένεθ για Τούμπα

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Χιμένεθ για ΤούμπαosinteliΣάβ, 01/23/2021 - 13:11

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να καταστρώνει τα πλάνα του για τη "μάχη" με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το θετικό για τον Ισπανό προπονητή είναι πως επέστρεψαν στη διάθεση του οι Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι και Κρστιτσιτς, οι οποίοι

και θα βρίσκονται στην αποστολή για Θεσσαλονίκη

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται να παρατάξει την "Ένωση" με σχηματισμό 4-3-3, τον ίδιο δηλαδή που είχε επιλέξει και στο ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης". 

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Μπακάκης, αριστερά ο Λόπες (ή ο Ινσούα) και στόπερ ο Σβάρνας με τον Τσιγκρίνσκι.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Σάκχοφ και τον Μάνταλο να διεκδικούν φανέλα βασικού. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Λιβάι Γκαρσία και Λιβάγια, ενώ τη θέση για την κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Ολιβέιρα και Ανσαριφάρντ. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να καταστρώνει τα πλάνα του για τη "μάχη" με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα