Superleague: Μάχες στα κανάλια Novasports

Superleague: Μάχες στα κανάλια NovasportsastiliadΣάβ, 01/23/2021 - 11:39

Στην Τρίπολη η ΑΕΛ θα επιχειρήσει να κάνει υπέρβαση και να γίνει η τρίτη ομάδα που καταφέρνει (μετά τους δύο πρωτοπόρους) να νικήσει τον Αστέρα στην έδρα του παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόλις 1 από τα τελευταία 7 παιχνίδια τους, αυτό από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Απόλυτη ισορροπία υπάρχει και στην ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ Απόλλωνα και Άρη στη Ριζούπολη, αφού μετρούν από 12 νίκες, ενώ ακόμη 14 παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες ανεξάρτητα από έδρα ενώ στο προηγούμενο ραντεβού στην Αθήνα νίκησαν με 2-1.


Ο Απόλλων έχασε μόλις 3 από τα τελευταία 10 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και έρχεται από τη νίκη στη Λάρισα με 1-0, ενώ ο Άρης τρέχει το χειρότερο εφετινό του σερί με 2 ήττες και μια ισοπαλία αφού νίκησε για τελευταία φορά στις 7 Ιανουαρίου απέναντι στον Βόλο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρή παράδοση υποδεχόμενος τον ΟΦΗ μετρώντας 32 νίκες έναντι 4ων των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ έχασε μόνο 1 από τα τελευταία 8 παιχνίδια τους ανεξάρτητα από έδρα, τη στιγμή που σε αυτό το σερί αγώνων έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.


Το "τριφύλλι" τρέχει για 2η φορά στη σεζόν σερί 3ων νικών στο πρωτάθλημα ενώ για πρώτη φορά έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε 4 διαδοχικά παιχνίδια.
Ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν στην άμυνα σε 2 από τα τελευταία 5 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, όμως έρχεται από ήττα 3-0 από τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ από τον Ατρόμητο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Βαθμολογικό ενδιαφέρον, θετικά και αρνητικά σερί, αλλά και ιδιαίτερη παράδοση συνοδεύει κάθε μια από τις αναμετρήσεις της 18ης ημέρας της Superleague.  Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 11:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα