Άρης: Ψάχνει στη Ριζούπολη ό,τι έχασε στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Άρης: Ψάχνει στη Ριζούπολη ό,τι έχασε στο "Κλεάνθης Βικελίδης"edadaΣάβ, 01/23/2021 - 12:01

Ο νικηφόρος αγώνας του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο (2-0) δεν έδωσε απλώς στους "κίτρινους" το πάνω χέρι για την πρόκριση, αλλά και την απαραίτητη διάθεση να πάνε σήμερα (23/1, 17:15', NS1HD) στη Ριζούπολη για την έκτη εκτός έδρας νίκη τους στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League

1, μετά τις δύο απανωτές ήττες που προηγήθηκαν στο σπίτι τους στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό κατά σειρά.

Αυτές οι ήττες είχαν ως συνέπεια ο Άρης να βρεθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ΑΕΚ να τον έχει ήδη προσπεράσει, όπως και ο ΠΑΟΚ, και τον Παναθηναϊκό να τον πλησιάσει στους 5 πόντους. Επομένως, για τους "κίτρινους" είναι επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, για να ρεφάρουν με τρίποντο εκτός κάποιους από τους χαμένους βαθμούς εντός. 

Για να το καταφέρουν αυτό πρέπει να επιστρέψουν στα γκολ, κάτι που δεν έκαναν στα τρία τελευταία παιχνίδια, μαζί με αυτό των "Ζωσιμάδων" (0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκεί), αλλά και να κρατήσουν το μηδέν πίσω, αν αυτό είναι απαραίτητο βάσει της εξέλιξης του ματς. Θυμίζουμε ότι έχουν κρατήσει το μηδέν σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος ως τώρα, ενώ το έκαναν και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο.

Ο Άρης γνώρισε την πρώτη του ήττα εκτός έδρας στη Λαμία, αφού είχε πέντε νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Ακολούθησε η ισοπαλία στα Γιάννενα 0-0. Μάλιστα στη Λαμία έσπασε ένα αήττητο για τον Άρη, οκτώ αγώνων πρωταθλήματος εκτός έδρας συνολικά. Τώρα έχει μια ήττα, αυτή από την ουραγό Λαμία, στα δέκα τελευταία του εκτός έδρας. Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος στα εκτός έδρας ματς, με τέσσερα γκολ παθητικό. Έχει κρατήσει το «μηδέν» σε έξι παιχνίδια, ανάμεσα σε αυτά  και τα πέντε παιχνίδια που νίκησε. Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία, αφού είχε πετύχει οκτώ γκολ στα τρία προηγούμενα!

Εκτός αποστολής από πλευράς Άρη έμειναν οι τραυματίες Χαβιέ Ματίγια και Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος, πέρα από τον τραυματισμό του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες). Από τους τερματοφύλακες, εκτός είναι ο Ζακαρί Μπουσέ. Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο Σιαμπάνης έχει το προβάδισμα από τον Κουέστα για το αρχικό σχήμα (4-2-3-1), με τους Δεληζήση και Ροζ να είναι στο κέντρο της άμυνας, καθώς απουσιάζει ο Μπεναλουάν. Ο Ιωάννου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι βασικός στα αριστερά και ο Σάκιτς δεξιά. Στην μεσαία γραμμή, απόντος του Ματίγια, οι Σάσα και Τζέγκο θα είναι για δεύτερο σερί ματς, βασικοί. Στην επίθεση, Μπερτόγλιο και Μαντσίνι έχουν κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ οι Γκάμα, Μάνος και Σίλβα διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα (23/1, 17:15', NS1HD) ο Άρης εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για να ρεφάρει χαμένους βαθμούς στα εντός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 12:01 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα