ΑΕΚ: Ο στόπερ που αναζητείται και ο Άμραμπατ που πάει Ολλανδία

Η ΑΕΚ ιδανικά θα ήθελε μέχρι την Τρίτη, ημέρα αναχώρησης για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας να κλείσει τουλάχιστον τον έναν κεντρικό αμυντικό, κάτι που φαίνεται πως δύσκολα θα συμβεί.

Ο Ράντεκ Κουχάρσκι και γενικότερα όσοι ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν ξεχωρίσει, ωστόσο για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε πως είναι κοντά σε κάποιον.

Γένς Γιόνσον και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην αποστολή για την Ολλανδία, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα θα ήθελε να έχει και άλλους παίκτες μαζί του. Ο Αργεντινός προπονητής θέλει οι παίκτες που θα έρθουν στην Ένωση να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να ταιριάζουν απόλυτα στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ πραγματοποιούσαν επαφές με συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου να βρίσκεται κάποιος απ’ αυτούς στο ρόστερ που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον στόχο πάντως να παραμένει τουλάχιστον ο ένας στόπερ να βρίσκεται στο Άλκμααρ από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νόρντιν Άμραμπατ, ο Μαροκινός επιθετικός θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν δέχεται ο παίκτης να φύγει ως ελεύθερος για την Ουτρέχτη, ενώ απέρριψε και την πρόταση που έφτασε από την ολλανδική ομάδα για συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή.

Όπως και να ‘χει, ο Άμραμπατ παραμένει παίκτης της ΑΕΚ και άρα θα βρίσκεται κανονικά στην Ολλανδία για την προετοιμασία μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με το μέλλον του και την παραμονή του ή όχι στην Ένωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα