O Ζεσούς μπήκε στο top 10 των πιο ακριβών βραζιλιάνικων μεταγραφών!

Η Άρσεναλ επέμεινε και χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της το – εξαιρετικά υψηλό – ποσό των 52 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι “κανονιέρηδες” πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν… κανονιέρη και τα χρήματα που δαπάνησαν ήταν αρκετά για να καταχωρηθεί η μεταγραφή του Ζεσούς στις δέκα πιο ακριβές Bραζιλιάνων ποδοσφαιριστών! Και μην αναρωτιέστε. Ο Νεϊμάρ έχει τα πρωτεία!

Το βραζιλιάνικο top 10:

1) Νεϊμάρ – Παρί Σεν Ζερμέν:

222 εκ. ευρώ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο σούπερ σταρ του γαλλικού συλλόγου έχει – δικαιωματικά – την πρώτη θέση σε αυτή τη λίστα, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε το ιλιγγιώδες ποσό των 222 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μπαρτσελόνα

2) Φιλίπε Κοουτίνιο – Μπαρτσελόνα: 135 εκ. ευρώ

Ακόμα… πανηγυρίζουν οι Reds για την περήφανη πώληση του Κοουτίνιο στη Μπαρτσελόνα έναντι του ποσού των 135 εκ. ευρώ και οι “μπλαουγκράνα” μάλλον θα κλαίνε ακόμα τα λεφτά τους…

3) Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: 88 εκ. ευρώ

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα είχε κοστίσει 88 εκ. ευρώ, ένα ποσό που τότε φάνταζε εξωπραγματικό για νεαρό ποδοσφαιριστή.

4) Αρτούρ – Γιουβέντους: 76 εκ. ευρώ

Οι Ιταλοί είχαν ξοδέψει 76 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Αρτούρ Μέλο από τη Μπαρτσελόνα, ποσό υπέρογκο για την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή.

5) Κακά – Ρεάλ Μαδρίτης: 67 εκ. ευρώ

Προκειμένου να αποκτήσει το “πετράδι” της Μίλαν, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δαπανήσει 67 εκ. ευρώ. Κακά ήταν αυτός!

6) Άλισον – Λίβερπουλ: 62.5 εκ ευρώ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η Λίβερπουλ δεν συνηθίζει να ξοδεύει μεγάλα ποσά για ποδοσφαιριστές. Πολύ περισσότερο για τερματοφύλακες. Όμως έδωσε στη Ρόμα 62.5 εκ. ευρώ για τον Άλισον και δεν το… μετάνιωσε.

7) Όσκαρ – Σανγκάι: 60 εκ. ευρώ

H μεταγραφή του έκανε… πάταγο, κυρίως γιατί άφησε την Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ για την κινεζική Σανγκάι. Όμως τα 60 εκ. ευρώ που έδωσαν οι Ασιάτες ήταν πολλά, όπως και το ετήσιο συμβόλαιο των 21 εκ. ευρώ.

8) Φρεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Χρειάστηκαν αρκετά… παζάρια και τελικά το ποσό των 59 εκ. ευρώ για να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το αστέρι της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

9) Χαλκ – Σανγκάι

Άλλο ένα… δυνατό χτύπημα από τη Σανγκάι. Τούτη τη φορά με την απόκτηση του Χαλκ από τη Ζενίτ με το εντυπωσιακό ποσό των 55.8 εκ. ευρώ.

10) Ζεσούς – Άρσεναλ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ μπήκε στη λίστα των πιο ακριβών βραζιλιάνικων μεταγραφών, εξαιτίας των 52 εκ. ευρώ που έδωσαν οι Λονδρέζοι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα