ΑΕΚ: Νίκη... προϊόν ομαδικής δουλειάς (pics)

ΑΕΚ: Νίκη... προϊόν ομαδικής δουλειάς (pics)gvasilioΠαρ, 01/15/2021 - 21:17

Οι αριθμοί της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άρη αποδεικνύουν πως η νίκη ήρθε χάρη στην ομαδική δουλειά και τη συνεργασία. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τη νίκη της ΑΕΚ

επί του Άρη μπορεί να έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο, όμως για την Ένωση το “τρίποντο” ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς. 

Με βάση τους αριθμούς των “κιτρινόμαυρων”, έτσι όπως καταγράφηκαν από την στατιστική υπηρεσία της Opta, υπήρξαν πολλοί διαφορετικοί παίκτες της AEK πρώτοι σε επιμέρους κατηγορίες. 

Ο Αθανασιάδης είχε τις περισσότερες πετυχημένες μεγάλες μπαλιές ή γεμίσματα, τελειώνοντας το ματς με 8, ενώ είχε και 6 ανακτήσεις της μπάλας. 
 

Ο Μπακάκης είχε τα περισσότερα κερδισμένα τάκλιν και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, καθώς είχε πέντε στα πέντε. 

Ο Αντρέ Σιμόες ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες πετυχημένες πάσες, φτάνοντας στις 45, ενώ ήταν πρώτος και στις επαφές με τη μπάλα, η οποία πέρασε 65 φορές από τα πόδια του. 

Ο Ανσαριφάρντ είχε τις περισσότερες τελικές στο παιχνίδι, δύο εντός και δύο εκτός εστίας, ενώ οι Γαλανόπουλος και Λιβάια δημιούργησαν από δύο ευκαιρίες για τους συμπαίκτες τους. 

 

Ένα ακόμα στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι το ότι πέντε παίκτες της ΑΕΚ, κέρδισαν τα 15 από τα 22 φάουλ της Ένωσης στο παιχνίδι. Ποιοι είναι αυτοί; Οι Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες, Αντρέ Σιμόες, Μάρκο Λιβάια και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Κλείνοντας, στα δύο παρακάτω γραφήματα μπορείτε να διαπιστώσετε το πόσο κοντά ήταν οι γραμμές της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άρη. Τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο μετά τις αλλαγές. Ήταν η κίνηση ματ του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έκλεισε όλους τους χώρους στον άξονα, περιορίζοντας τη δράση των γηπεδούχων.

Δείτε το γράφημα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο.
 


Δείτε το γράφημα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Οι αριθμοί της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άρη αποδεικνύουν πως η νίκη ήρθε χάρη στην ομαδική δουλειά και τη συνεργασία.  Article publish on Παρ, 01/15/2021 - 21:17 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα