Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 100-74: Κακή βραδιά στο ντεμπούτο του Κάτας

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 100-74: Κακή βραδιά στο ντεμπούτο του ΚάταςcsaranΠαρ, 01/15/2021 - 21:00

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση χωρίς να έχει ρυθμό στο επίθεση ενώ αμυντικά λειτουργούσε σωστά μέχρι και τα μέσα της πρώτης περιόδου.

Κάποια επιθετικά ριμπάουντ και 2 εύστοχα τρίποντα από τον Σαντ Ρος βοήθησαν τους "πράσινους" να μείνουν κοντά στο σκορ.

Από τα μέσα του πρώτου

δεκαλέπτου και μετά η εικόνα του αγώνα άλλαξε πολύ. 

Η Φενέρμπαχτσε έβρισκε με άνεση τον δρόμο προς το καλάθι της ομάδας του Κάτας, ενώ και τα πολλά λάθη έδιναν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους.

Ο Νέντοβιτς δεν είχε ζεσταθεί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην βρίσκει λύσεις στην επίθεση και να κλείνει την περίοδο αρκετά πίσω στο σκορ.

31-12 σκορ πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το δεύτερο δεκάλεπτο με μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα τους, βρήκαν πόντους από τον Ουάιτ ο οποίος δυνάμωσε αρκετά την επιθετική γραμμή των "πράσινων" και με τις προσπάθειες του ενίσχυσε και ψυχολογικά την ομάδα του.

Είχε έρθει η ώρα της Φενέρ να υποπέσει σε κάποια λάθη τα οποία προσπάθησε και εκμεταλλεύτηκε κάποια εξ αυτών ο Παναθηναϊκός κάνοντας ένα επιμέρους 12-2 και κλείνοντας κάπως την διαφορά.

Δυνατές μάχες και πολύ θετική παρουσία είχε και πάλι ο Γιώργος Παπαγιάννης με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να μην έχει καταφέρει να βρει ρυθμό στο πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. 

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Κάτας παρουσίασε και πάλι κάποια κενά στο αμυντικό κομμάτι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φέρουν και πάλι την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώνεται με σκορ 48-34. 

Στο 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να δυσκολεύεται, η Φενέρμπαχτσε είχε την άμυνα της σε υψηλά επίπεδα και το συγκεκριμένο γεγονός οδηγούσε σε λάθη τους "πράσινους" οι οποίοι είδαν και πάλι την διαφορά να ανοίγει αρκετά και να ανεβαίνει και πάνω από τους 20 πόντους.

Λύσεις συνέχιζαν να έχουν και πολυφωνία στο επιθετικό κομμάτι οι γηπεδούχοι αφού και ο Μπράουν μπήκε άμεσα στο πνεύμα του αγώνα και επιβάρυνε και αυτός περαιτέρω την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, παρέα με τον σταθερά καλό από το ξεκίνημα Γκούντουριτς.

Η τρίτη περίοδος έκλεισε με σκορ 74-55

Στο τελευταίο κομμάτι η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε η Φενέρμπαχτσε δεν είχε πλέον κανένα άγχος ένιωθε άνετα στο παρκέ και σκόραρε συνεχώς κυρίως μέσα από περιφερειακά σουτ.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κοκόσκοφ.

Τελικό αποτέλεσμα 100-74.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Fenerbahce - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το ντεμπούτο του Όντεντ Κάτας στον πάγκο δεν συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη και ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από τη Φενέρ. Article publish on Παρ, 01/15/2021 - 21:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα