"Σφήνα" της Σπόρτινγκ στον Ολυμπιακό για Ρέις

"Σφήνα" της Σπόρτινγκ στον Ολυμπιακό για ΡέιςosinteliΚυρ, 11/22/2020 - 09:39

Ο Ματέους Ρέις εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό, όμως όπως φαίνεται δεν θα παίξει μόνος στο... παιχνίδι διεκδίκησης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν το καλοκαίρι

να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, όμως δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" με τη Ρίο Άβε και η υπόθεση δεν προχώρησε. Πρόσφατα το όνομα του επανήλθε στο προσκήνιο των πρωταθλητών Ελλάδας, όμως φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έκανε δυναμικό "μπάσιμο" για τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε, κάτι που σημαίνει πως από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Sporting CP - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Ματέους Ρέις εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό, όμως όπως φαίνεται δεν θα παίξει μόνος στο... παιχνίδι διεκδίκησης του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 09:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα