ΑΕΚ: Με στόχο να συνεχίσει την κυριαρχία της στην “Αγιά Σοφιά”

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Αναλύθηκε, συζητήθηκε πολύ, τέλος. Πάμε παρακάτω. Άλλωστε, η ΑΕΚ φέτος έχει αποδείξει πως δεν μένει στα ματς που προηγούνται, είτε έχει προηγηθεί νίκη, είτε βαθμολογική απώλεια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την φετινή της πορεία.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει καταφέρει με την φιλοσοφία του να μην αφήνει τους

παίκτες του να επηρεαστούν από συναισθηματισμούς.

Δύο προβλήματα επιπλέον για την ΑΕΚ.

Το Σάββατο, η ΑΕΚ επιστρέφει στο σπίτι της, στην “Αγιά Σοφιά” εκεί όπου φέτος δεν έχει την παραμικρή βαθμολογική απώλεια, ενώ και τα γκολ που δέχεται είναι με το… σταγονόμετρο. Μόνο δύο ομάδες έχουν σκοράρει σ’ αυτό το γήπεδο, ο Ιωνικός και ο Παναιτωλικός αλλά δίχως να της προκαλέσουν κάποια ανησυχία (35-2 τα τέρματα)

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια από τις ομάδες που έχουν κόψει βαθμούς φέτος από την ΑΕΚ, έστω και ως γηπεδούχος. Αυτό από μόνο του λέει πολλά, διότι δεν είναι εύκολο να μην επιτρέπεις στην ομάδα του Αλμέιδα να φτάνει στον στόχο της, την κατάκτηση της νίκης. Όποια ομάδα το έκανε φέτος χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και συνάμα την τύχη στο πλευρό της γιατί οι “κιτρινόμαυροι” πάντα δημιουργούν διψήφιο αριθμό τελικών ευκαιριών.

Η ΑΕΚ παίζει στο γήπεδό της με τον Αστέρα, αλλά ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Σίγουρα ο κόσμος δίνει έξτρα ώθηση, έξτρα ενέργεια στους παίκτες του Αλμέιδα, αλλά πλέον εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Κάθε βαθμός, κάθε ματς είναι κρίσιμο για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ΑΕΚ στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Οπότε, η Ένωση οφείλει να παρουσιάσει σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς το πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει για να πανηγυρίσει την 14η νίκη της σε ισάριθμα ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα