Κλοπ: «Να πιστέψουμε ξανά στους εαυτούς μας»

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα του και ζήτησε από όλους να στρέψουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Τα πέντε γκολ στο Champions League δεν είναι αποδεκτά, αλλά αυτό συνέβη ούτως ή άλλως. Πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα. Το πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ καλό, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε

το χειρότερο ξεκίνημα. Πρέπει να βρούμε κάποια συνέπεια στον τρόπο που παίζουμε. Δεν μπορεί να έχει να κάνει μόνο με συναισθήματα. Απλώς πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε ξανά στον εαυτό μας και να φέρουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στην Κρίσταλ Πάλας: «Είναι δύσκολα παιχνίδια με υπέροχη ατμόσφαιρα. Η Πάλας είναι ένας πολύ ωραίος σύλλογος».

Τέλος, μίλησε και για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του: «Μπορούμε να δούμε ότι δεν είναι στα καλύτερά τους. Θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και θα κάνουμε αλλαγές, αλλά όταν οι παίκτες επιστρέφουν από μακροχρόνιους τραυματισμούς, χρειάζεται χρόνος. Όλοι περιμένουν ότι ο Φαν Ντάικ είναι σαν ρομπότ, αλλά έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια πέρυσι, έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έπαιξε κάθε παιχνίδι για τη χώρα του, επέστρεψε, από το πρώτο δευτερόλεπτο έπαιξε για εμάς, τραυματίστηκε, επέστρεψε και παίζει, συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα