ΑΕΚ: Φουλ για νίκη και για πρόκριση (vids)

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης καλείται να κάνει το βράδυ της Πέμπτης στην “Αγιά Σοφιά” η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Ολιμπίκ Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Europa League. Ένα ματς που θα είναι τελείως διαφορετικό από άποψη ποδοσφαιρικών συνθηκών σε σχέση μ’ αυτό στο “Βελοντρόμ”.

Δεν αναφέρομαι στο ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με έντεκα

παίκτες, αλλά σε μία μεγάλη επιστροφή που πρόκειται να ταλαιπωρήσει αφάντα την άμυνα της γαλλικής ομάδας. Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει λογικά στο αρχικό σχήμα και η δυναμική της ΑΕΚ στην επίθεση αυτομάτως μεγαλώνει. Όχι πως με τον Πόνσε εκεί υστερεί σε κάτι, αλλά ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο κατανοεί καλύτερα το πλάνο Αλμέιδα και ταυτόχρονα η υπόλοιπη ομάδα νιώθει πιο δυνατή επιθετικά μ’ εκείνον στην κορυφή.

Ακόμα μία επιστροφή που θα δώσει έξτρα ώθηση στην Ένωση, είναι αυτή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος έχει αποδείξει πως όποτε αγωνίζεται ο ρυθμός που αποκτά η ΑΕΚ είναι εξαιρετικός. Οι “κιτρινόμαυροι” με όλα τα “όπλα” διαθέσιμα, λοιπόν, πηγαίνουν το βράδυ της Πέμπτης φουλ για τη νίκη και για την πρόκριση.

Δύο σημαντικές επιστροφές για την ΑΕΚ που ενημέρωσε πως όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες στην Ευρώπη βρίσκονται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος με πολύ ομιλία στους παίκτες του έκλεισε την παρένθεση της Κηφισιάς και κοιτάζει μόνο τη Μαρσέιγ.

Οι Γάλλοι μπορεί σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας τους να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να υπάρχουν διάφορες έριδες στο εσωτερικό της ομάδας, ωστόσο, σ’ αυτό το επίπεδο όπου όλοι φαίνονται λίγο παραπάνω αυτά μπορούν να μπουν στο περιθώριο προσωρινά και να αποδείξουν την ποιότητά τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Το ματς με την Μαρσέιγ χρειάζεται προσοχή, αλλά και την ΑΕΚ αποφασισμένη να κάνει ένα καθοριστικό βήμα πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα