Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγ είναι αισιόδοξος

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν 4-3 από την Κοπεγχάγη στη Δανία και πλέον κινδυνεύουν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση του ομίλου τους στο Champions League και να αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Τεν Χαγ στάθηκε στην αποβολή του Μάρκους Ράσφορντ, την οποία χαρακτήρισε άδικη, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως η ομάδα του αδικήθηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις στο συγκεκριμένο

ματς.

Αρχικά, ο Τεν Χαγ δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα της σεζόν, κερδίζαμε με 2-0 και μετά ήρθε η αποβολή και άλλαξε τα πάντα. Δε θα πω ότι κάναμε τα πάντα σωστά, αλλά υπάρχουν πολλά θετικά».

Και συμπλήρωσε: «Η αποβολή του Ράσφορντ ήταν πάρα πολύ αυστηρή. Πήγε για την μπάλα και ο διαιτητής έκανε τόση ώρα για να αποφασίσει για την κόκκινη. Αν παγώσεις την εικόνα, φαίνεται χειρότερο. Είμαι απογοητευμένος με την απόφαση αυτή».

Παράλληλα, ο Ολλανδός προπονητής τόνισε: «Το ποδόσφαιρο δε θα έπρεπε ποτέ να γίνει έτσι. Αυτό δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Αποδέχομαι ότι γίνονται λάθη, αλλά όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις, καθορίζεις το παιχνίδι. Δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν. Το πρώτο είναι οφσάιντ και το δεύτερο, το χέρι του Μαγκουάιρ είναι σε φυσική θέση. Έχουν καταλογιστεί τέσσερα πέναλτι σε βάρος μας σε τέσσερα παιχνίδια και τα 2-3 από αυτά είναι αμφισβητούμενα».

Τέλος, ο Τεν Χαγ δήλωσε: «Η ομάδα είναι καλή. Όλη τη σεζόν έχουμε τόσες αποφάσεις εναντίον μας και τόσα προβλήματα με τραυματισμούς. Όμως έχουμε χαρακτήρα και συνεχίζουμε. Είμαι σίγουρος πως θα γυρίσει υπέρ μας κάποια στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα