ΑΕΚ: Έτοιμος για Ζόρια ο Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ: Έτοιμος για Ζόρια ο ΑνσαριφάρντgvasilioΤρί, 11/24/2020 - 20:44

Ευχάριστα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είδε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να προπονείται κανονικά την Τρίτη. Θεραπεία για τον Έλντερ Λόπες!

Ένα καλό και ενα... κακό νέο για τον Μάσιμο Καρέρα στην προπόνηση της Τρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον

Καρίμ Ανσαριφάρντ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Ζόρια την Πέμπτη στις 19:55 στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Αντίθετα, απίθανη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Έλντερ Λόπες στον αγώνα με τους Ουκρανούς, καθώς ο Πορτογάλος αμυντικός ακολούθησε θεραπεία, ενώ παραμένει άγνωστο το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης. 

Στην προπόνηση επέστρεψαν μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό οι Ζίγκα Λάτσι και Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, ενώ η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Ζόρια θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ευχάριστα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είδε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να προπονείται κανονικά την Τρίτη. Θεραπεία για τον Έλντερ Λόπες! Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 20:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα