ΑΕΚ: Έμεινε εκτός αποστολής ο Τσιγκρίνσκι (pic)

ΑΕΚ: Έμεινε εκτός αποστολής ο Τσιγκρίνσκι (pic)gvasilioΤετ, 10/28/2020 - 19:42

Οριστικά χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λέστερ στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί τελικά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

για την αναμέτρηση με τη Λέστερ στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό του ακολουθώντας και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα και μάλιστα δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και στον αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή. 

Από εκεί και έπειτα εκτός έμειναν επίσης οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα στους ομίλους του UEFA Europa League ενάντια στην Leicester City Football Club #aeklei #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οριστικά χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λέστερ στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Πέμπτης. Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 19:42 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα