ΑΕΚ: Ο Καρέρα εναντίoν αγγλικών ομάδων (vid)

ΑΕΚ: Ο Καρέρα εναντίoν αγγλικών ομάδων (vid)gvasilioΤετ, 10/28/2020 - 19:11

Για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα ο Μάσιμο Καρέρα θα βρει στο δρόμο του αγγλική ομάδα. Η πρώτη ήταν ως προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, με την οποία στους ομίλους του Champions League αντιμετώπισε τη Λίβερπουλ. 

Ο πρώτος αγώνας ήταν στη Μόσχα για την 2η αγωνιστική με την Σπαρτάκ να αποσπά ισοπαλία 1-1

από τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Φερνάντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ είχε δώσει το προβάδισμα στη Ρωσική ομάδα στο 23ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Φελίπε Κουτίνιο στο 31'. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ιταλός προπονητής είχε παρατάξει την ομάδα του με 5-4-1. 

 

Ο δεύτερος αγώνας με τους Άγγλους ήταν εφιαλτικός για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, με την Σπαρτάκ Μόσχας να γνωρίζει τον διασυρμό με 7-0 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Ο Κουτίνιο με τρία γκολ (4', 15', 50') και οι Σάντιο Μανέ (47', 76'), Φιρμίνο (19') και Σαλάχ (76') διέλυσαν τη Ρωσική ομάδα, την οποία ο Ιταλός τεχνικός είχε παρατάξει με 4-2-3-1. 

Ως ποδοσφαιριστής, στις 27 ευρωπαϊκές του συμμετοχές δεν έτυχε να βρει ποτέ στο δρόμο του ομάδα από την Αγγλία.  

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Leicester - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Μάσιμο Καρέρα θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα ομάδα από την Αγγλία. Η Λίβερπουλ πρώτη αγγλική ομάδα που βρέθηκε στο δρόμο του. Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 19:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα