ΑΕΚ: Δεν την παίρνει για νέα απώλεια

Εάν η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει ελπίδες για την διεκδίκηση του τίτλου στη Super League, από εδώ και στο εξής μόνο ένα αποτέλεσμα έχει δικαίωμα να παίρνει. Τη νίκη.

Σε κάθε παιχνίδι οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος για τον Αργύρη Γιαννίκη και τους παίκτες του, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Περιστέρι

και η διαφορά είναι στους 11 βαθμούς πλέον.

Η πραγματικότητα βέβαια για την ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να είναι μόνο αυτή, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για την ΑΕΚ δεν γίνεται να πετάξεις λευκή πετσέτα.

Με την ελπίδα ότι ο αγωνιστικός χώρος στη Νίκαια θα είναι καλύτερος από την Τρίπολη προετοίμασε την ΑΕΚ ο Γιαννίκης. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Προφανώς και το ζητούμενο είναι η δημιουργία ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο μόνο για τη νίκη.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στον Α’ γύρο;

Αυτό κάνει από την αρχή της χρονιάς. Σε κάποια ματς τα έχει καταφέρει και σε κάποια άλλα για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι, λοιπόν στη Νίκαια δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους για την ΑΕΚ. Σε αντίθετη περίπτωση θα πούμε όχι καλά Χριστούγεννα, αλλά καλό… καλοκαίρι.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στον αγώνα με τον Ιωνικό δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιλάντ Μοχαμαντί, λόγω μυϊκού τραυματισμού, οπότε είναι δεδομένη η μία αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης.

Άφησε πίσω τον κορωνοϊό ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Δεν θα είναι η μόνη όμως, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” επιβαρύνθηκαν στην Τρίπολη από τον αγωνιστικό χώρο και ο Έλληνας προπονητής θα πρέπει να διαχειριστεί κατάλληλα τους παίκτες του.

Στα θετικά για τον Γιαννίκη η επιστροφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και του Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Νίκαιας είναι ο Τσιντώτας κάτω από την εστία, ο Ρότα με τον Χατζισαφί στα δύο άκρα και ο Βράνιες με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Ο Λε Ταλέκ με τον Σιμάνσκι θα βρεθούν στα χαφ, μπροστά τους ο Γέβτιτς, αριστερά ο Τσούμπερ, δεξιά ο Άμραμπατ και στην κορυφή ο Αραούχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα