Ολυμπιακός: Ομοιογενές σύνολο με αφοσίωση στο πλάνο

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην Μπάγερν, ακολούθησε από το πρώτο λεπτό το πλάνο που είχε σχεδιάσει και πολύ σύντομα πήρε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης τον οποίος και κράτησε σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια της.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Βαυαρούς αφού με την σκληρή της άμυνα έβγαλε τον αντίπαλο της εκτός ρυθμού πολύ πρόωρα, ουσιαστικά από την αρχή του ματς.

Υπομονή, σωστές

επιλογές στην επίθεση και γρήγορο παιχνίδι στους ανοιχτούς διαδρόμους που προέκυπταν ανά διαστήματα ήταν κάποια από τα “κλειδιά” σε συνδυασμό πάντα με την δυνατή άμυνα που ήταν ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι στα σουτ δύο πόντων κάνοντας ρεκόρ σε εντός έδρας αναμέτρηση με αυτό το 75.8% με το οποίο την ολοκλήρωσαν, γεγονός που διευκόλυνε ακόμα περισσότερο το έργο τους αφού σύντομα έχτισαν μια μεγάλη διάφορα υπέρ τους απόρροια της ισχυρής τους άμυνας και της μεγάλης ευστοχίας τους.

Πολυφωνία στο επιθετικό κομμάτι επίσης με πολλούς πρωταγωνιστές είχε ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να έχει πολλές λύσεις και συνεχώς να βρίσκει εύκολους πόντους, με την ομάδα του Τρινκιέρι να μην μπορεί ουσιαστικά σε κανένα σημείο του ματς να λειτουργήσει σωστά αμυντικά και να βάλει στο παιχνίδι τον δικό της ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός έκανε την όγδοη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην έδρα του και αύριο θα κληθεί να δώσει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην Βιλερμπάν στο οποίο εάν παρουσιαστεί με την ίδια συγκέντρωση αλλά και παρόμοια ενέργεια τότε θα πανηγυρίσει μια ακόμα σημαντική νίκη που θα είναι η ενδέκατη συνολικά στην φετινή Euroleague.

Keywords
Τυχαία Θέματα