Τιμ: “Βρίσκομαι στο 80%”

Ο Ντομινίκ Τιμ θα πραγματοποιούσε την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από τον τραυματισμό στον καρπό που υπέστη τον Ιούνιο, αλλά απέσυρε την συμμετοχή του από το τουρνουά επίδειξης Μubadala Tennis Championship, λίγες μέρες πριν την έναρξή του. 

Ωστόσο, ο Tιμ έδωσε έναν πιο αισιόδοξο τόνο στην κατάσταση, ανακοινώνοντας ότι είναι πλέον είναι απαλλαγμένος από πόνους και ότι ήταν “κοντά” στο να παίξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά ένιωθε ότι δεν θα ήταν ανταγωνιστικός σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση. 

“Φυσικά

θα μου άρεσε να παίξω” είπε ο Αυστριακός. 

“Όλη η διαδικασία πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, δεν πονάω καθόλου αλλά δεν έχω ανεβάσει ακόμη στροφές στην προπόνηση” 

“Η εμπειρία έχει δείξει ότι όλοι παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο στο Άμπου Ντάμπι. Αλλά δεν είμαι ακόμη έτοιμος για τέτοιους αγώνες, θα μπορώ να αντιμετωπίσω τους αντιπάλους μου μόνο όταν το φόρχαντ μου είναι στο 100%. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο 80%” 

Ο Τιμ θα εστιάσει τώρα στην προετοιμασία του για το Australian Open, το οποίο ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου 2022 στη Μελβούρνη. 

Ο 28χρονος επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς ακόμα κι αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά πιο πριν. 

“Θα προπονηθώ εδώ στο Ντουμπάι για άλλη μια εβδομάδα και θα πετάξω στο Σίδνεϊ στις 22 Δεκεμβρίου” είπε περιγράφοντας τα προσεχή σχέδιά του.  

“Θα περάσω τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά εκεί, θα προπονηθώ πολύ και μετά ελπίζω να παίξω στο ATP Cup” 

Δανάη Μασκαλέρη

The post Τιμ: “Βρίσκομαι στο 80%” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα