ΑΕΚ: Χάνει μέρος της προετοιμασίας ο Λιβάι Γκαρσία (pic)

Με έναν παίκτη λιγότερο θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμστεντε, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία θα πρέπει να λείψει υποχρεωτικά λόγω Gold Cup.

Ο διεθνής επιθετικός της Ένωσης βρίσκεται στην αποστολή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για το Gold Cup και θα χάσει σίγουρα την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας της ΑΕΚ

στην Ολλανδία.

Το Τριντιντάντ και Τομπάγκο βρίσκεται στον πρώτο όμιλο του Gold Cup μαζί με Σεντ Κιτς και Νέβις, Τζαμάικα και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

This is our Final 23-Man Roster for the 2023 Gold Cup @GoldCup pic.twitter.com/6pwuYGkDG3

— TTFA (@TTFootballAssoc) June 15, 2023

Το Gold Cup αρχίζει ξημερώματα Κυριακής (25/06) και ο τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων για το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι ξημερώματα Τρίτης (6/07).

Άρα, στην καλύτερη των περιπτώσεων και αφού η ομάδα του Λιβάι Γκαρσία αποκλειστεί ο επιθετικός της ΑΕΚ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Τετάρτη 7 Ιουλίου, εφόσον δεν πάρει επιπλέον μέρες άδειας.

Στην περίπτωση που το Τρινιντάντ και Τομπάγκο προκριθεί τότε η επιστροφή του Γκαρσία στην ΑΕΚ θα πάει ακόμα πιο πίσω με τα πρώτα νοκ-άουτ παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για 8-9 Ιουλίου.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 27 Ιουνίου και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 14 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα