ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία στο... χωράφι (vids)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία στο... χωράφι (vids)mkouzoulΤετ, 12/16/2020 - 21:31

Το εξ΄ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τελείωσε ισόπαλο 1-1, σε κακό αγωνιστικό χώρο στον οποίο οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους καθ όλη

την διάρκεια του ματς. 

Σαφώς ο αγωνιστικός χώρος, δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Περίπου τα πρώτα 20 λεπτά του ματς, προσπαθούσαν να καταλάβουν πως να πατάνε και πως να αλλάζουν κατεύθυνση και γι αυτό σημειώθηκαν αρκετά λάθη αλλά φάουλ

ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 

Το πρώτο ημίχρονο στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι δύο ομάδες ενδεχομένως να επηρεάστηκαν από τον αγωνιστικό χώρο, όμως θέαμα δεν πρόσφεραν. Κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα λάθη και τα φάουλ στο πρώτο μέρος και από τις δύο πλευρές!  

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο τρίτο λεπτό! Ο Μάνταλος εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ ο Γκαρσία πήρε την γυριστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στον Σα!  

Τρία λεπτά αργότερα από ένα λάθος του Τσιτώντα η ΑΕΚ παραλίγο να βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Μπακάκης γύρισε στον τερματοφύλακα του, αυτός έκανε ντρίμπλα, δεν πάτησε καλά και απομάκρυνε επάνω στον Σίλβα που δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να πλασάρει σε κενή εστία!  

Ο Λιβάι Γκαρσία απείλησε στο 9 με απ΄ευθείας κόρνερ, αναγκάζοντας τον ΕΛ Αραμπί να παραχωρήσει ένα ακόμη με κεφαλιά!  

Η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος, ήρθε στο 18. Μετά από φάουλ του Μασούρα, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά και ο Τσιτώντας έδιωξε σε κόρνερ!  

Ο Γκαρσία, είχε πετύχει γκολ κόντρα στον Απόλλωνα με απ΄ευθείας εκτέλεση κόρνερ και λίγο έλλειψε να κάνει το ίδιο απέναντι στον Ολυμπιακό! Στο 35, εκτέλεσε κόρνερ με πολύ φάλτσο και επάνω στη γραμμή έδιωξε ο Εμβιλά, κρατώντας το “μηδέν” για την ομάδα του!  

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος.  

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Μαρτίνς αποφάσισε ν΄αλλάξει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άργησε να δικαιωθεί. Πέρασε στο παινχίδι τους Φορτούνη και Καμαρά και οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν τα πατήματά τους!  

Η ΑΕΚ πίεσε και στο 49 προσπάθησε ν΄απειλήσει με τον Ολιβέιρα όμως η σέντρα του κατέληξε στην αγκαλιά του Σα! Στο 63, μετά από φανταστική ενέργεια του Φορτούνη που άλλαξε τη μπάλα στ΄αριστερά για τον Βρουσάι ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Ελ Αραμπί! 

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έφτασε στο γκολ!

Ο Μπουχαλάκης έξω από την περιοχή είδε τον αμαρκάριστο Βρουσάι, ο οποίος πλάσαρε τον Τσιτώντας για το 1-0!! Αρχικά δόθηκε off side, όμως μετά την εξέταση του VAR, ο διαιτητής έδειξε τη σέντρα! Πρώτο φετινό γκολ για τον Βρουσάι!  

Μετά το γκολ η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε τον Ολυμπιακό. Ο Κριστίτσιτς στο 63 μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, δοκίμασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σα.  

Ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Ελ Αραμπί στο 67, τον Φορτούνη στο 68 ενώ η ΑΕΚ με καλό σουτ του Μάνταλου στο 69 με τον Σα να παραχωρεί κόρνερ!  

Ο Καρέρα έκανε μαζεμένες αλλαγές για να βοηθήσει την "Ένωση" και το κατάφερε! 

Η πίεση της ΑΕΚ, απέφερε καρπούς στο 80. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία και λάθος έξοδο του Σα, ο Σιμόες στο δεύτερο δοκάρι με το κεφάλι έκανε το 1-1 . Ο Πορτογάλος σκοράρει στα γενέθλια του! 

Στο 89, ο Ελ Αραμπί σκόραρε, όμως την στιγμή της πάσας ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.  

H AEK λίγο έλλειψε να κάνει την ανατροπή στο 90! Ο Γκαρσία γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι για τον Τάνκοβιτς, που έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-1!  

Στις καθυστερήσεις ο Εμβιλά απείλησε με κεφαλιά όμως έδιωξε ο Τσιτώντας σώζοντας την ομάδα του!  

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λόπες(86΄Ινσούα), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μπακάκης(71΄Παουλίνιο), Σιμόες Κρίστιτσιτς(71 Σάκχοφ), Μάνταλος, Λιβάια(71 Τάνκοβιτς), Γκαρσία και Ανσαριφάρντ(45΄Ολιβέιρα) 

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Τιάγκο Σίλβα(46΄Καμαρά), Βρουσάι(82΄Ραντζέλοβιτς), Μασούρας(46΄Φορτούνης) και Ελ Αραμπί 

Διαιτητές: Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αντρίς Τρεϊμανίς, Αλεκσέις Σπασιονίκοφς 

4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος 

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα στο match center του Novasports.gr

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off mkouzoul Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο!   Article publish on Τετ, 12/16/2020 - 21:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα