Μπάμφορντ: Το παιδί του Μπιέλσα

Μπάμφορντ: Το παιδί του ΜπιέλσαiprintezΤετ, 12/16/2020 - 20:05

Η λογική δεν είναι να δαπανήσει η ομάδα 30 εκατομμύρια για κάθε παίκτη για να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να συμβεί μια φορά, στην περίπτωση του προερχόμενου από τη Βαλένθια Ροδρίγο, αρκεί να εξυπηρετεί τα σχέδια παιχνιδιού του προπονητή και να μην είναι ο κανόνας.

Ειδικά αν προπονητής είναι ο ιδιοφυής Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος δεν έχει ποτέ στην καριέρα του τριετή θητεία σε ομάδα και το κάνει για πρώτη φορά με τη Λιντς!

Σκόρερ οκτώ τερμάτων στη σεζόν (επί Λίβερπουλ και Τσέλσι και χατ-τρικ

με την Άστον Βίλα) με τη φανέλα της Λιντς, ο 27χρονος Πάτρικ Μπάμφορντ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στην περυσινή αλά Τσάμπιονσιπ (συνολικά 16 γκολ, 4 ασίστ σε 45 ματς) εξαιρετική πορεία της ομάδας του Μπιέλσα προς την επιστροφή της στα σαλόνια του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Είναι μάλιστα μπροστά από Ομπαμεγιάνγκ, Φιρμίνο και Βέρνερ ως προς την αποτελεσματικότητα, ο παλιός παίκτης της Τσέλσι που δεν έπαιξε ποτέ στην επαγγελματική ομάδα, παρά μόνο μετά από δανεισμό των μπλε στην Μίλτον Κέινς Ντονς. Ας πρόσεχε η Τσέλσι.

Από το 2012 έως το 2014 τον Ιανουάριο, ο Μπάμφορντ μέτρησε 18 γκολ, μέχρι να αγωνιστεί σε Ντέρμπι, Μίντλεσμπρο (κορυφαίος της σεζόν 2014-2015), Κρίσταλ Πάλας, Νόριτς, Μπέρνλι και Μίντλεσμπρο, η οποία υποβιβάζεται το 2018, για να τον πουλήσει τελικώς η Τσέλσι στη Λιντς. Ας πρόσεχε η Τσέλσι.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα εμπιστεύεται τον Μπάμφορντ στην κορυφή της επίθεσης και την τελευταία τριετία δικαιώνεται σε δυο διαφορετικές κατηγορίες της Αγγλίας.

Ο Μπιέλσα τον καθιέρωσε στο εννιά, ο Μπάμφορντ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σκοράροντας, σε μια Λιντς που χαίρεσαι να βλέπεις. Γιατί παίζει ποδόσφαιρο με παίκτες, όχι απαραιτήτως 30 εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΑΓΓΛΙΑ Ο Μπιέλσα τον καθιέρωσε στο εννιά, ο Μπάμφορντ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σκοράροντας, σε μια Λιντς που χαίρεσαι να βλέπεις. Γιατί παίζει ποδόσφαιρο με παίκτες, όχι απαραιτήτως 30 εκατομμυρίων ευρώ. Article publish on Τετ, 12/16/2020 - 20:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα