Άδειασαν τα «κίτρινα» αποδυτήρια

Διπλή ανάγνωση έχει για τον Παναγιώτη Γιαννάκη το γεγονός ότι ο Άρης έστειλε τέσσερις παίκτες στις Εθνικές ομάδες, εν όψει των διεθνών υποχρεώσεων που αυτές έχουν. Από τη μία είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τους «κίτρινους» να έχουν στις τάξεις τους διεθνείς, όμως, από την άλλη, η περίοδος είναι κρίσιμη γι’ αυτούς εν όψει της συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα και τώρα χρειάζονται όλοι στη μίνι προετοιμασία.

Οι «κίτρινοι» επιστρέφουν από αύριο (20/2) ξανά στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας,
όμως, από αυτές θα απουσιάζουν οι Έλληνες διεθνείς, Γιάννης Αθηναίου και Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Αυστριακός, Μπράις Ντουβιέ, και ο Μαυροβούνιος, Ιβάν Μάρας. Είναι μικρό το ρόστερ, όπως λέει ξανά και ξανά ο τεχνικός των «κίτρινων», θα λείπουν κι οι τέσσερις διεθνείς, οπότε δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη δουλειά που θα γίνει για την επανέναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων.

Ο Γιαννάκης, θέλοντας και μη, είναι υποχρεωμένος να συμβιβαστεί με το γεγονός και να κάνει το καλύτερο δυνατό με τους εναπομείναντες παίκτες. Μάλιστα, προσανατολίζεται στη διεξαγωγή φιλικού, ώστε να διατηρηθούν οι «κίτρινοι» σε αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό, όμως, είναι κάτι που θα αποφασιστεί οριστικά εντός των ημερών.
Keywords
Τυχαία Θέματα