Xωρίς Stan Lee το "X-Men: Dark Phoenix"

Και μια νέα εποχή ξεκινά...

Με τον θάνατο του Stan Lee σε ηλικία 95 ετών, όλοι περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελευταίο cameo του "θρύλου" των κόμικς στο MCU. Όπως γνωρίζουμε, ο Lee πρόλαβε να γυρίσει κάποιες σκηνές πριν φύγει από την ζωή, αλλά όπως είναι φυσικό, μελλοντικά projects που θα βασίζονται στα κόμικς της Marvel δεν θα φέρουν το σήμα κατατεθέν, το

cameo του Stan Lee.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσαν ο παραγωγός της ταινίας, Hutch Parker, και ο σκηνοθέτης της, Simon Kinberg, το "X-Men: Dark Phoenix" δεν θα φέρει την εν λόγω εμφάνιση: "Δεν έχουμε cameo", είπε ο Kinberg. "Καλύτερα να το αποκαλύψω, παρά να το κρατήσω κρυφό και να μην σεβαστώ τον Stan Lee".

Η ταινία, ωστόσο, δεν θα μείνει αμέτοχη και θα κάνει μια αφιέρωση στον δημιουργό: "Θα του κάνουμε μια αφιέρωση και είναι κάτι που δεν σκεφτόμασταν όταν κάναμε την ταινία, γιατί ήταν ακόμα ζωντανός", αποκάλυψε ο Kinberg. "Ήταν μεγάλο μέρος των ταινιών όλα αυτά τα χρόνια. Είχε εμφανιστεί στις ταινίες και είχε βάλει το λιθαράκι του στη διαδικασία δημιουργίας τους".

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το "Avengers: Endgame" θα έχει cameo του Lee, καθώς ο καλλιτέχνης πρόλαβε να γυρίσει τη δική του σκηνή, την ίδια χρονική περίοδο με το "Avengers: Infinity War". Παράλληλα, μάθαμε ότι στο "Spider-Man: Into the Spider-verse", εμφανίστηκε πάνω από την καθιερωμένη μία φορά.

Ο Lee ήταν τόσο αγαπητός και γνωστός, και την αγάπη που εισέπραττε την αναγνώριζε και ήθελε να την προσφέρει πίσω, όπως μας αποκαλύπτει ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του. Ειδικά αφιερώματα είχαν κάνει όχι μόνο η Disney και η Marvel, αλλά και η DC Comics και το βιντεοπαιχνίδι "World of Warcraft".

Το "X-Men: Dark Phoenix" είναι η νέα προσθήκη στο franchise μετά το "X-Men: Apocalypse" (2016). Θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά κόμικς "Dark Phoenix Saga" της Marvel. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Simon Kinberg.

Πρωταγωνιστές, εκτός από τους προαναφερθέντες, θα είναι η Sophie Turner ως Jean Grey, James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique και Evan Peters ως Quicksilver, Michael Fassbender ως Magneto, Nicholas Hoult ως Beast, Alexandra Shipp ως Storm, Andrew Stehlin ως Red Lotus, Kodi Smit-McPhee ως Nightcrawler και Kota Eberhardt ως Selene. Επίσης, η Jessica Chastain θα κατέχει τον ρόλο μιας shapeshifter που συναντά την Phoenix. Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer συνέθεσε τη μουσική της ταινίας.

Η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να υλοποιηθεί. Κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν και η ημερομηνία πρεμιέρας άλλαξε δύο φορές. Μην ξεχάσετε να δείτε την πρόσφατη αφίσα της ταινίας, τη φωτογραφία που δείχνει τον Magneto ταλαιπωρημένο, αλλά και το πρώτο trailer της.

Αν είστε τολμηροί, μπορείτε να διαβάσετε για τους θανάτους που θα φέρει η ταινία. Αν όχι, μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις 7 Ιουνίου 2019 που θα κυκλοφορήσει.

Πως σας φαίνεται αυτή η νέα εποχή στο MCU; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN Greece X-Men: Dark Phoenix / X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας - Launch Trailer (Υποτιτλισμένο) Οι θάνατοι του X-Men: Dark Phoenix ξεκίνησαν από τώρα
Keywords
Τυχαία Θέματα