World of Warcraft: Λιγότερες πληρωμές για τους φιλόδοξους νέους παίκτες

Τέρμα τα Battle Chest.

Η Blizzard ετοιμάζεται με την κυκλοφορία του νέου expansion για το World of Warcraft, Battle of Azeroth, να ενισχύσει για άλλη μια φορά το δημοφιλές της MMO παιχνίδι. Όμως το νέο expansion δεν θα είναι και η μοναδική κίνηση της εταιρείας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από σήμερα, όπως αναφέρει το PCGamer, εκμηδενίζεται το κόστος αγοράς των πρώτων

παιχνιδιών της σειράς, καθώς τα Battle Chests, τα οποία περιέχουν όλα τα προηγούμενα παιχνίδια WoW εκτός του Battle of Azeroth, δεν είναι πλέον διαθέσιμα προς αγορά.

"Αποκτήστε πρόσβαση στο World of Warcraft και όλα του τα expansions έως το Legion μονάχα με τη συνδρομή σας, χωρίς καμία άλλη αγορά. Ξεκινήστε σήμερα την περιπέτεια σας, 110 level μέσα από 6 διαφορετικά expansions!"

Με λίγα λόγια, εάν το συνολικό κόστος του WoW σας κράταγε μακριά από αυτό, ίσως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Το Battle of Azeroth θα χρειαστεί να το αγοράσετε, αλλά όσοι δε θέλουν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα υπόλοιπα expansions απλά με τη συνδρομή.

Προφανώς και η νέα πολιτική της Blizzard δεν αναμένεται να παρουσιάσει δραματικές αλλαγές στους βετεράνους της σειράς, όμως για όσους δεν έχουν δει ακόμη το Azeroth αμφιβάλλουμε εάν θα συναντήσουν καλύτερη ευκαιρία.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το Battle of Azeroth θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου, ενώ το pre-patch είναι ήδη live.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΔείτε τον Deathwing να πολεμάει τον Gruul στο World of Warcraft: Chronicle, Vol. 2World of Warcraft: Chronicle, Volume 2 Preview (Exclusive)Το Overwatch έρχεται στο World of Warcraft με το νέο event

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα