UEFA: Πιστή στον αρχικό σχεδιασμό

UEFA: Πιστή στον αρχικό σχεδιασμόsdimolitΠέμ, 01/28/2021 - 01:08

Η UEFA  στηρίζει το αρχικό πλάνο διεξαγωγής του Euro 2020 σε 12 πόλεις, παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί με την πανδημία. Η ομοσπονδία επιμένει στο αρχικό πλάνο της διοργάνωσης σε 12 διαφορετικές πόλεις.

Κατόπιν σύσκεψης που είχε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν με εκπροσώπους των 12 πόλεων (Λονδίνο, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Άμστερνταμ,

Μπιλμπάο, Κοπεγχάγη, Αγία Πετρούπολη, Μόναχο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Ρόμη, Μπακού), αποφασίστηκε  το τουρνουά να διεξαχθεί με βάση τους αρχικούς σχεδιασμούς, ενώ δόθηκε παράταση για το πλάνο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσέφεριν:

«Η UEFA είναι αφοσιωμένη στη διοργάνωση του EURO 2020 σε 12 πόλεις, όπως σχεδιάστηκε αρχικά. Το EURO είναι η κορωνίδα των διοργανώσεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι κύρια πηγή χρηματοδότησης για τα θεμέλια και την ευρύτερη ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα σχετικά με τον ιό θα έχουν βελτιωθεί κατά πολύ καθώς πλησιάζουμε στο τουρνουά και είναι σημαντικό να δώσουμε στις διοργανώτριες πόλεις και κυβερνήσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε για να παράσχουν μια ακριβή εικόνα των όσων πιθανώς θα συμβούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Οι οπαδοί είναι μεγάλο κομμάτι και δικαιολογούν το γιατί το ποδόσφαιρο είναι τόσο ξεχωριστό, κάτι που ισχύει και στο EURO. Πρέπει να δώσουμε τα μέγιστα περιθώρια ώστε να επιστρέψουν στα γήπεδα».

In a routine meeting with the host associations/organisers of the tournament, UEFA has repeated its commitment to holding UEFA EURO 2020 across 12 cities as per the already published timetable. Full details here

Keywords
Τυχαία Θέματα