Premier League: "Βόμβα" στο Όλντ Τράφορντ (hls)

Premier League: "Βόμβα" στο Όλντ Τράφορντ (hls)ndaoutisΠέμ, 01/28/2021 - 00:52

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέρασε από το Όλντ Τράφορντ κερδίζοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2), Έβερτον και Λέστερ έμειναν στην ισοπαλία στο Γκούντισον Παρκ (1-1).

Η Σέφιλντ αιφνιδίασε την ομάδα του Σόλσκιερ με τον Μπράιαν να σκοράρει από στημένο νικώντας την άμυνα των γηπεδούχων (0-1, 23ο λεπτό), στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με φάση καρμπόν, με

τον Μαγκουάιερ να ισοφαρίζει με κεφαλιά (1-1, 64ο λεπτό). Οι ''αλεπούδες'' όμως είπαν την τελευταία λέξη και έφυγαν με σπουδαίο διπλό με το γκολ του Μπερκ (74ο λεπτό).

Η Σέφιλντ που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς, πέτυχε 2η νίκη μέσα στο 2021, ενώ η Μάντσεστερ παραμένει στη 2η θέση πίσω από τη Σίτι που έχει ματς λιγότερο.

 


 

 

 

Η Έβερτον προηγήθηκε με τον Χάμες Ροντρίγκες στο 30ο λεπτό, όμως ο Τίλεμανς κατόρθωσε να ισοφαρίσει για τη Λέστερ (1-1, 67ο λεπτό) που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζέιμι Βάρντι. Στη 3η θέση η Λέστερ πίσω από τις ομάδες του Μάντσεστερ, στην 7η θέση η Έβερτον με δύο παιχνίδια λιγότερα.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Sheffield United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέρασε από το Όλντ Τράφορντ κερδίζοντας τη Μάντσεστερ (1-2), η Έβερτον προηγήθηκε στο Γκούντισον Παρκ κόντρα στη Λέστερ που κατόρθωσε να φύγει με το βαθμό. Article publish on Πέμ, 01/28/2021 - 00:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα