Tουρκία: Πήρε εξιτήριο ο διαιτητής που δέχτηκε επίθεση

Σε εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, ο Χαλίλ Ουμούτ Μερέλ, γρονθοκοπήθηκε από τον Φατίχ Κοτσά, στο ματς της Ανκαραγκουτσού με την Ρίζεσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα τη Δευτέρα. Στη συνέχεια, πεσμένος στο έδαφος, δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές και από άλλα άτομα, σε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, όταν η φιλοξενούμενη πέτυχε γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Ο Μέλερ απεικονίστηκε χτυπημένος και μελανιασμένος να φορά νάρθηκα λαιμού στο νοσοκομείο την Τρίτη, αλλά μετά από μια σειρά εξετάσεων, πήρε εξιτήριο

το πρωί της Τετάρτης.

«Είναι σε καλή διάθεση. Δεν έχει κανένα πρόβλημα εκτός από ένα μικρό πρήξιμο κάτω από το μάτι.

Βάλαμε ένα στήριγμα λαιμού για προληπτικούς λόγους. Το κάταγμα στο μάγουλο θα επουλωθεί με τον καιρό, ήταν ένα μικρό κάταγμα πάντως. Δεν υπάρχει άλλη αιμορραγία», δήλωσε σχετικά εκπρόσωπος του νοσοκομείου της Άγκυρας, στο οποίο νοσηλευόταν ο διαιτητής.

O δράστης της επίθεσης, επικαλούμενος…καρδιακά προβλήματα, νοσηλεύτηκε κι αυτός, με τις αρχές να ανακοινώνουν ότι θα κρατηθεί μόλις πάρει εξιτήριο.

Η τουρκική ομοσπονδία, ανέστειλλε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος επ’ αόριστον, μετά το συμβάν της «μαύρης νύχτας» του τουρκικού, ποδοσφαίρου, όπως τη χαρακτήρισαν τα εγχώρια ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα