Ο Παγώνης ρίχνεται στη μάχη του Junior Orange Bowl

Μετά από τη συμμετοχή του στο τουρνουά Eddie Herr International Junior Championship, στην οποία έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο ταλαιπωρούμενος από πρόβλημα υγείας, ο Ραφαήλ Παγώνης θα αγωνιστεί στο πιο σημαντικό τουρνουά juniors του κόσμου, το θρυλικό Junior Orange Bowl με τη δράση στο κυρίως ταμπλό να ξεκινάει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. 

Ο ταλαντούχος

Έλληνας τενίστας έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Αμερικανό από την Καλιφόρνια, Τανμάρι Κοντουρί με στόχο να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά. 

Την περασμένη Κυριακή ο Παγώνης έκανε την πρώτη του προπόνηση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και έδειξε έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση στη Φλόριντα. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Κοντουρί, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Κάρτερ Σμόλγουντ και Γιτιάν Λου. 

Ο Εντ Χερ ήταν ο άνθρωπος που καθιέρωσε σε διεθνές επίπεδο τα juniors στο τένις. Το ενδιαφέρον του ξεκίνησε τη δεκαετία του ’40, όπου βλέποντας την κόρη του Σούζαν να είναι φανατική παίκτρια, θέλησε να της δώσει μια ευκαιρία να παίξει κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Δεκεμβρίου. Έτσι συνέλαβε την ίδια και διοργάνωσε το 1ο Orange Bowl International Tennis Championships, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν ανέπτυξε μια σειρά από άλλα διεθνή τουρνουά junior όπως το Sunshine Cup (1958) και το Continental Cup (1976). 

JUNIOR ORANGE BOWL SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

The post Ο Παγώνης ρίχνεται στη μάχη του Junior Orange Bowl appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα