Tom Holland - Ο σωτήρας του Spider-Man στο MCU

Ήρωας επί και εκτός οθόνης.

Αν είστε από αυτούς που χάρηκαν με την επανεισαγωγή του Spider-Man στο MCU (Marvel Cinematic Universe) μετά το μικρό διαζύγιο των Sony/Marvel, θα πρέπει να ευχαριστήσετε τον Tom Holland. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πειστούν οι εταιρείες να δουλέψουν ξανά μαζί.

Πηγές του THR είπε ότι ο Holland

ξεκίνησε να πιέζει, με το βάρος της πρωταγωνιστικής του θέσης στις ταινίες (και τον ρόλο του στο επερχόμενο "Uncharted" της Sony) λίγο μετά την εμφάνιση του στην D23 τον Αύγουστο. Ο Holland μίλησε με τον επικεφαλής της Sony, Tom Rothman, και τον παρακάλεσε να έρθει σε επαφή πάλι με την Disney. Όχι μόνο αυτό, αλλά μίλησε επίσης στον επικεφαλής της Disney, Bob Iger.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε σε αυτές τις συζητήσεις αλλά το αποτέλεσμα ήταν οι εντάσεις μεταξύ των στούντιο να μειωθούν, καθώς ο Holland έδειξε και στους δύο τη σημαντικότητα της επιστροφής του Spider-Man για τους fans.

Οι δύο εταιρείες τελικά συμφώνησαν και οι Disney/Marvel θα λάβουν το 25% των εσόδων της τρίτης ταινίας Spider-Man, θα κρατήσουν τα δικαιώματα του merchandise αλλά θα συμμετάσχουν και με το 1/4 του κόστους παραγωγής της ταινίας.

Ο Holland ήταν ύπερχαρουμενος με την απόφαση και δεν έχασε στιγμή να μοιραστεί τη χαρά του μέσω Instagram με ένα κλιπ από το "The Wolf of Wall Street".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceHorror Gaming: Παιχνίδια, challenges και καλεσμένοι καταλαμβάνουν το Allou! Fun ParkΔύο Superman του Arrowverse crossover φωτογραφίζονται πλάι πλάιHalloween Event: Σημεία και Τέρατα στο Allou! Fun Park

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα