Super Mario Maker 2: Ενημέρωση προσθέτει την επιλογή 'Play With Friends'

Πάρτε έναν φίλο μαζί σας.

Το Super Mario Maker 2 Version 1.1.0 είναι τώρα διαθέσιμο και προσθέτει της πολυαναμενόμενη επιλογή, που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν μαζί, στο Multiplayer Versus ή το Multiplayer Co-op.

Έχοντας ανακοινωθεί από την Nintendo, η επιλογή "Play With Friends" επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν πίστες, που έχουν ανέβει στο Course World και από αυτές

που έχουν αποθηκευτεί στο Coursebot.

Εκτός από το παιχνίδι με φίλους, αυτή η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει νέες λειτουργίες στο "Nearby Play", προσθέτει "LAN Play", προσθέτει μια λίστα των Official Makers στην ενότητα Leaderboards, που θα περιέχει νέες πίστες και "ορισμένες, συγκεκριμένα για συνεργασίες ή special events."

Επιπροσθέτως, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το touch-screen και τα button controls, όταν δημιουργούν πίστες στο Handheld mode.

Η Nintendo ανακοίνωσε το παραπάνω feature, κατά τη διάρκεια της E3 2019, κάτι που δεν είδαμε στην ημέρα κυκλοφορίας. Η Nintendo επέτρεπε αρχικά στους παίκτες να μπαίνουν σε παιχνίδια με τυχαίους παίκτες, καθώς θα επηρεαζόταν το matchmaking για την competitive σκηνή, αν συνεργαζόσασταν με φίλους.

Το Super Mario Maker 2, του οποίου το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ, κατάφερε να πουλήσει 2.4 εκατομμύρια μονάδες, μόλις τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑυξήθηκε το όριο των πιστών που μπορείτε να ανεβάσετε στο Super Mario Maker 2To Super Mario Maker 2 στην κορυφή των πωλήσεωνΌλα τα νέα features του Super Mario Maker 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα