To Κογιότ παραφυλάει στην νέα animated ταινία της Warner Bros.

Μια ταινία άφθονη σε "μπιπ".

O Wil E. Coyote είναι ένας χαρακτήρας που δεν χρειάζεται συστάσεις. Αν δεν τον ξέρει κάποιος ως μέρος των χαρακτήρων της Looney Tunes στο πλευρό των Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig κτλ., σίγουρα τον έχει δει να κυνηγά το Road Runner χρησιμοποιώντας τις πολύπλοκες παγίδες της Acme.

Και αν

και οι προσπάθειές του είχαν κάτι λιγότερο από ιδανικά αποτελέσματα όπως μαθαίνουμε από το Variety το συμπαθές Κογιότ αναμένεται να κάνει έφοδο σε νέα animated ταινία.

Οι αδελφοί Jon και Josh Silberman στο ενεργητικό των οποίων μπορούμε να δούμε τίτλους όπως τα "Always Sunny in Philadelphia", "Bordertown", "Deadbeat" και άλλα ανέλαβαν το σενάριο της ταινίας "Coyote Vs. Acme" για λογαριασμό της Warner Bros. O σκηνοθέτης του "Lego Batman" , Chris McKay έχει αναλάβει την παραγωγή.

To "Lego Batman" ως το σκηνοθετικό ντεμπούτο του McKay συγκέντρωσε 311 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Το Κογιότ έχουμε απολαύσει στο παρελθόν στο "Fast and Furry-ous" του 1949. στα πρώτα 49 επεισόδια του οποίου δεν κατόρθωσε να πιάσει το Road Runner. Το 2003 τον είδαμε ως μέρος της ομάδας των Tunes στo "Space Jam".

Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή του από το Road Runner στην επερχόμενη ταινία;
Πείτε μας τις προβλέψεις σας στα σχόλια.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/08 - 26/08Οι ταινίες του ΣΚ - 25/08-26/08Ο 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα