Τίτλοι τέλους για το "Mr. Robot"

Η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία.

Η ιστορία του "Mr. Robot" φτάνει στο τέλος της.

Τα νέα μας έρχονται από το THR που μας ενημερώνει ότι ο τελευταίος κύκλος θα σημάνει την κατάληξη της σειράς με μια τέταρτη σεζόν μέσα στο 2019 που θα έχει αυξημένη έκταση 12 επεισοδίων.

Η σειρά του Sam Esmail με πρωταγωνιστή τον Rami Malek τον Δεκέμβριο του 2017 πήρε το πράσινο φως για τέταρτο κύκλο. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή χειμώνα και

έχει χωριστεί στα δύο προκειμένου να εξυπηρετήσει το πρόγραμμα του Esmail που δουλεύει παράλληλα στο "Homecoming" του Amazon με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts.

Η προβολή τοποθετείται μέσα στο 2019 κάτι που σημαίνει ότι το κοινό θα κάνει περισσότερο από ένα χρόνο μέχρι να δει την αρχή της τέταρτης σεζόν. Αρχικά ο Esmail είχε προγραμματίσει ο τέταρτος κύκλος να περιλαμβάνει οχτώ επεισόδια και να επιστρέψει για έναν πέμπτο, οι παραγωγοί όμως φαίνεται να αποφάσισαν να θέσουν τελεία στην πορεία της σειράς με μια αυξημένη σε διάρκεια σεζόν που θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια αντί για τα αρχικώς προγραμματισμένα 8.

Η απόφαση του δικτύου αν και έρχεται στον απόηχο ακυρώσεων όπως τα "Colony" και "Shooter" δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι ο Esmail ποτέ δεν είχε μακροπρόθεσμα σχέδια για την σειρά.

Όπως δήλωσε: " Από την πρώτη μέρα κατευθυνόμουν σταθερά προς μια κατάληξη και με την αρχή της επόμενης σεζόν του 'Μr. Robot' αποφάσισα ότι φτάσαμε επιτέλους εδώ". Και συνέχισε λέγοντας: " Όλοι στην δημιουργική ομάδα συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών εργαζομένων στις USA και UCP δεν ήθελαν να πουν αντίο αλλά εν τέλει σεβόμασταν το ταξίδι του Elliot ώστε να μην το παρατείνουμε πέρα από το αναμενόμενο τέλος του".

Το "Mr. Robot" έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2015 με το κλείσιμο του τρίτου κύκλου να έχει προβληθεί στα τέλη του 2017.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΠράσινο φως για 4η σεζόν του "Mr. Robot"To Mr. Robot ανανεώνεται για 3η σεζόνΈρχεται παιχνίδι Mr.Robot από την Telltale;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα