To "Servant" του σκηνοθέτη του "Glass" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

Δεν αργεί το ψυχολογικό θρίλερ.

Η νέα ψυχολογική σειρά θρίλερ απ' τον M. Night Shyamalan για το Apple TV+, "Servant", ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της κατά τη διάρκεια του Comic Con που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στην Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών στις 28 Νοεμβρίου. Θα αποτελείται

από 10 μισάωρα επεισόδια και θα ακολουθεί ένα ζευγάρι στην Φιλαδέλφια, τους Dorothy (Lauren Ambrose) και Sean Turner (Toby Kebbell), οι οποίοι μετά από μια τραγική απώλεια αναλαμβάνουν να φροντίσουν μια αληθοφανή κούκλα ως μέρος της θεραπείας τους. Η Dorothy, ωστόσο, το πάει ένα βήμα παραπέρα και προσλαμβάνει μια μυστηριώδη νταντά (Nell Tiger Free) για να προσέχει την κούκλα. Στην υπόθεση εισέρχεται και ο αδερφός του Sean (Rupert Grint).

Παρακάτω ακολουθεί και το trailer της σειράς:

Σεναριογράφος όλων των επεισοδίων και δημιουργός είναι ο Tony Basgallop ("24: Legacy"), ο οποίος παρευρέθηκε στο Comic Con και εξήγησε ότι "η σειρά αντιπροσωπεύει την διαδικασία του να κάνεις παιδιά και τον φόβο μήπως πάθουν τίποτα".

Ο Shyamalan είναι εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο. Μαζί του στην παραγωγή είναι οι Ashwin Rajan, Jason Blumenthal, Todd Black, Steve Tisch και Taylor Latham.

Σε δήλωσή του είπε, "Όλοι έχουμε μεγαλώσει με sitcom, αυτή είναι μια sit-thriller. Με την τηλεόραση μπορείς να έχεις μια διαφορετική τροχιά, από μια ταινία, γιατί κάνεις 30 λεπτά. Τα καταβροχθίζεις πιο εύκολα".

Ο Shyamalan μας έχει χαρίσει την τριλογία ταινιών, που αποτελείται από τις "Unbreakable", "Split" και "Glass". Αν και ο συνολικός προϋπολογισμός τους ήταν $104 εκ., οι ταινίες απέφεραν $773,6 εκ. παγκοσμίως. Επίσης, ετοιμάζει δύο ακόμα άτιτλα θρίλερ για την Universal, τα οποία έχουν ορίσει ημερομηνίες πρεμιέρας τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και 17 Φεβρουαρίου 2023.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΗ Marvel Comics αποκαλύπτει το τέλος των Deadpool, Miles Morales και Captain America - NYCC 2019Έχουμε τις πρώτες εικόνες από την επερχόμενη τρίτη σειρά "The Walking Dead"Όλα τα trailer που έκαναν το ντεμπούτο τους στο Comic-Con της Νέας Υόρκης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα