To cast του Wheel of Time έκανε την πρώτη του πρόβα

Ξεκίνησε κι αυτό...

Το cast της επερχόμενης σειράς του Amazon, "Wheel of Time", μαζεύτηκε για την ανάγνωση του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου.

Το βίντεο με όλη την ομάδα της σειράς κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα του "Wheel of Time" και επικεντρώνεται στο πρωταγωνιστικό cast, μεταξύ των οποίων η Rosamund Pike ως Moraine. Tα μέλη του cast τα γνωρίζαμε ήδη από προηγούμενες ανακοινώσεις. Εκτός της Pike έχουμε τους Rand

Al'Thor (Josha Stradowski), Perrin Aybara (Marcus Rutherford), Mat Cauthon (Barney Harris), Egwene Al'Vere (Madeleine Madden), Nynaeve (Zoë Robins) και al'Lan Mandragoran (Daniel Henney).

To "Wheel of Time" αναμένεται, μαζί με τη σειρά του "Lord of the Rings", επίσης του Amazon, να πάρει τη θέση του "Game of Thrones".

Τα πρώτα δύο επεισόδια θα σκηνοθετηθούν από την Uta Briesewitz (Westworld). Το "Wheel of Time" βρίσκεται υπό παραγωγή από την Amazon Studios και την Sony Pictures και είναι μια μεταφορά των γνωστών βιβλίων του Robert Jordan. H σειρά ακολουθεί την ιστορία της Moiraine και μιας ομάδα νεαρών που ταξιδεύουν έναν κόσμο, που μόνο συγκεκριμένες γυναίκες έχουν πρόσβαση σε μαγεία. Ένας της ομάδας όμως είναι ο Dragon Reborn των προφητειών - ένα άτομο που λένε ότι θα σώσει την ανθρωπότητα, καταστρέφοντας την.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟι πρωταγωνιστές του Wheel of Time ποζάρουν μαζί για πρώτη φοράΒρέθηκε ο al'Lan Mandragoran για το τηλεοπτικό "The Wheel of Time"Ανακοινώθηκε το βασικό cast του Wheel of Time του Amazon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα