To NBA 2K18 κάνει πωλήσεις ρεκόρ για το franchise

Και το 2K19 είναι πολλά υποσχόμενο.

H 2K ανακοίνωσε σήμερα ότι το NBA® 2K18 έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίγραφα, θέτοντας ένα νέο ρεκόρ για το franchise. Από την ίδρυσή του το 1999, το franchise του NBA 2K έχει πουλήσει 80 εκατομμύρια κομμάτια σε όλο τον κόσμο και είναι το κορυφαίο παιχνίδι προσομοίωσης του ΝΒΑ τα τελευταία 17 χρόνια.

"Το

NBA 2K18 είναι ο αθλητικός τίτλος με τα υψηλότερα έσοδα από ποτέ και αυτό είναι μια απόδειξη για την ακούραστη σκληρή δουλειά και την καινοτομία της ομάδας στη Visual Concepts", δήλωσε ο Strauss Zelnick, Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two Interactive. «Η δυνατότητα να βελτιώνεται με συνέπεια σε μια ετήσια σειρά και να μεγαλώνει το κοινό της αντικατοπτρίζει την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην πρωτοπορία της ποπ κουλτούρας και να βρει νέους συναρπαστικούς τρόπους για να αιχμαλωτίσει τους παίκτες».

«Χωρίς το τεράστια πάθος, τη φιλοδοξία και την αφοσίωσή της ομάδας στην Visual Concepts, αυτό το ορόσημο δεν θα ήταν δυνατό», δήλωσε ο Greg Thomas, Πρόεδρος της Visual Concepts.

Εκτός από την υπερσύγχρονη προσομοίωση για την οποία είναι γνωστό το NBA 2K, το franchise παρέμεινε στην πρωτοπορία της ποπ κουλτούρας με συνεργασίες με τις πιο δημοφιλείς διασημότητες των ταινιών, της μουσικής και της ποπ κουλτούρας, όπως ο Michael B Jordan , ο Spike Lee, ο Jay-Z, ο Pharrell Williams, ο Drake, ο DJ Khaled και ο Justin Bieber, καθώς και με κορυφαίες μάρκες, όπως οι Nike, Gatorade, Ruffles, Jordan Brand, Puffs Reese, Under Armor, State Farm, Spalding, Tissot, Mountain Dew, Mitchell & Ness, JBL, Adidas και Kia.

Ακολουθήστε την NBA 2K σε Instagram, Twitter, YouTube και Facebook για περισσότερα νέα στο NBA 2K19.

Δελτίο Τύπου

IGN GreeceNBA 2K18 Official Happy Holidays TrailerTo Samsung Challenge κλείνει το 2017 με τουρνουά NBA 2K18NBA 2K18 Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα